Тіна Кароль показала, як її син схожий свого померлого батька: 14-річний Веніамін Огір засвітився на відео

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, як її єдиний син схожий на свого покійного батька Євгена Огіра, який помер в 2013 році від раку.

Тіна Кароль активна користувачка популярних соціальних мереж. У неї є свій Інстаграм-блог, профіль у ТікТок, канал у Телеграмі, на Ютубі. Все це на мільйонну аудиторію, яка слідкує за життям улюбленої співачки. На цей раз зірка поділилася щемливими кадрами з покійним чоловіком Євгеном Огіром та їх сином Веніаміном. Вони наглядно показують, як сильно хлопчик схожий на свого померлого батька.

Как выглядит муж и сын Тины Кароль
Тіна Кароль показала, як її син схожий свого померлого батька

Коротке відео Тіна супроводила музикою зі своєї пісні “Намалюю тобі зорі” та підписала його сердечками.

Тіна Кароль показала, як її син схожий свого померлого батька
Тіна Кароль показала, як її син схожий свого померлого батька

Прихильники артистки дуже розчулилися кадрами та відмітили, що Веніаміна вже не відрізнити від Євгена і це правда, він дуже схожий на тата.

Нагадаємо, Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра в 2008 році, тоді ж у подружжя народився первісток Веніамін. Пара не ховалася від камер і часто виходила разом на світські заходи, ставши однією з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі, але в 2012 році Євген рідко почав виходити в світ. Через деякий час стало відомо, що чоловік Тіни Кароль проходить лікування від раку шлунку, він помітно схуд, будучи завжди в тілі, та змарнів.

Первый муж Тины Кароль
Тіна Кароль показала, як її син схожий свого померлого батька

Пара шукала найкращих медиків і в один момент хвороба відступила, але потім різко повернулася і забрала життя Огіра весною в 2013 році. Ставши вдовою, Тіна Кароль залишилася одна з сином і без грошей, тому що витратила всі збереження на лікування коханого, однак у неї не було варіантів здаватися, вона взяла себе в руки і змогла знову стати на ноги. Більше заміж артистка не виходила, але її підозрювали в романі з молдавським співаком Даном Баланом і хореографом з її балету Дмитром Жуком.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.