73-річна Алла Пугачова показала вигляд зі свого вікна в Ізраїлі, куди переїхала з Галкіним: сонце і пальми

Відома російська співачка Алла Пугачова після переїзду з росії в Ізраїль показує, як проводить час в новій країні. На цей раз зірка опублікувала фото вигляду зі свого вікна.

Зіркове подружжя Максима Галкіна і Алли Пугачової стали вигнанцями з росії після того, як гуморист відкрито виступив проти війни в Україні та заявив про те, що частину коштів з білетів за свої концерти перераховує на потреби українців. Його визнали іноагентом, а Алла Пугачова весь цей час мовчки підтримувала чоловіка, але це стало останньою краплею, після якої вона закрила всі свої бізнеси в рф і разом з дітьми переїхала в Ізраїль.

Російське суспільство активно критикує співачку і гумориста за “зраду”, але вони вміло справляються з цією хвилею негативу, не звертаючи уваги на недолугі коментарі в пресі та на телебаченні.

Алла Пугачова показала вигляд зі свого вікна в Ізраїлі, куди переїхала з Галкіним
Алла Пугачова показала вигляд зі свого вікна в Ізраїлі, куди переїхала з Галкіним

На цей раз Алла Борисівна в Інстаграм-блозі показала вигляд зі свого вікна в Ізраїлі та у підписі розповіла, як виносить цькування, яке на них звалилося:

Багато хто мене питає, яким чином я виношу замовне цькування нашої сім’ї. Як? А ось так. Це вид з мого вікна. Грудневе небо над Землею Обітованою. Дивлюсь на небо і кажу: “Господи! Пробач цих жалюгідних продажних лицемірів і брехунів, бо не знають вони, що творять”. Ось і все

, – написала Примадонна.

Вид з її вікна захоплює – навіть взимку там пальми, сонце і блакитне яскраве небо.

Нагадаємо, в росії Алла Пугачова і Максим Галкін жили в справжньому замку в підмосков’ї. В ньому декілька десятків кімнат, підземний паркінг, басейн, спа-комплекс, ліфт, шість поверхів, сценічна зала і ще багато чого. Про такий замок гуморист мріяв у дитинстві, тому коли його можливості дозволили втілити це в життя, він це зробив.

В нас на каналі ви знайдете відео, в якому можна побачити вигляд замку зсередини і ззовні:

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.