Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналась, чому не боїться розлучення: “Це його життя та історія”

Кохана відомого українського співака розповіла, чому не боїться розлучення з Віктором Павліком. Катерина Репяхова назвала причину, по якій може залишитись і одна

На особистій сторінці Катерини Репяхової в Інстаграм можна знайти чимало цікавих подробиць подружнього життя зіркової пари. Так, блогерка, а також дружина українського співака Віктора Павліка, раніше коментувала чутки про ймовірне розлучення зі своїм коханим. Останнім часом навколо подружжя знову збираються темні хмари, тому пропонуємо пригадати, що зірка раніше казала про розлучення з Віктором Павліком.

Катерина Репяхова про розлучення з Павліком

Українська блогерка та зіркова дружина відомого співака часто влаштовує на особистій сторінці розмови з підписниками. Того разу Катерина Репяхова також залишила спеціальне віконце для запитань, а пізніше задовольнила інтерес шанувальників. Хтось з авдиторії знаменитості поцікавився, що робила б дівчина, якби Віктор Павлік запив та пішов від неї. Підписник наголосив на тому, що бумеранг все-таки існує.

Втім, Катерина Репяхова не розгубилась та знайшла відповідь. За словами дружини відомого українського співака, чоловік ніколи не був для неї абсолютним визначенням щастя. Блогерка зазначила, що “запити та піти” може будь-хто – не лише Віктор Павлік. Найголовнішим для Катерини Репяхової є власна сила волі.

Дружина Віктора Павліка відповіла на запитання про розлучення
Дружина Віктора Павліка відповіла на запитання про розлучення

Катерина Репяхова також прокоментувала згаданий підписником чи підписницею бумеранг. Знаменитість зазначила, що її чоловік прожив довге та насичене життя, яке склалось так, як воно склалось. Дівчина зазначила, що ніхто не має права судити співака за те, що він зустрічав своїх майбутніх дружин, коли ще був у попередньому шлюбі.

Крім того, дружина українського співака зазначила, що те, як склалась доля її чоловіка, не має когось турбувати. Більш того, за словами Катерини Репяхової, набагато гірше лізти з непроханими порадами туди, де нічого не знаєш. Знаменитість зазначила, що життя її чоловіка – це виключно його історія, куди нікому не варто намагатись “вставити свої 5 копійок” або ж спробувати оцінити. Дівчина натякнула на те, що зі своїми ймовірними проблемами вони розберуться самостійно.

Катерина Репяхова відповіла підписнику в мережі
Катерина Репяхова відповіла підписнику в мережі

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.