Оксана Марченко після пластики змінилася так, що Кондратюк не впізнає: очі не закриваються, обличчя натягнуте

Скандально відома телеведуча-зрадниця, як підозрює публіка, неодноразово лягала на стіл пластичного хірурга. Які навмисні зміни зовнішності Марченко видно неозброєним оком?

Колись дуже відома та обожнювана мільйонами українська телеведуча збирала чимало компліментів від великої кількості шанувальників. Оксану Марченко любили не лише за її привабливу зовнішність, а й за те, як вона поводила себе не камеру. Втім, минуло багато часу, а публіка дізналась про немалу кількість цікавих фактів з біографії Марченко.

З часом змінилось не лише ставлення шанувальників до колись популярної знаменитості. Публіка почала помічати, що Оксана Марченко “загралась” з пластичними втручаннями у свою зовнішність та переборщила з ін’єкціями. У коментарях під її фотографіями останні роки час від часу з’являлись коментарі, у яких підписники завертали увагу на те, що обличчя Марченко магічним образом трансформувалось.

Оксана Марченко ганебно покинула Україну разом зі зрадником-чоловіком
Оксана Марченко ганебно покинула Україну разом зі зрадником-чоловіком

Пластичні операції Оксани Марченко

Найбільшу популярність знаменита телеведуча отримала, коли знімалась у телепроєктах “Україна має талант” і “Х-Фактор”. Тоді Оксана Марченко стала запальною зіркою серед мільйонів талантів, а те, як вона вела шоу, викликало захоплення навіть у тих, хто раніше ніколи не полюбляв такий формат телевізійних проєктів.

Тоді прекрасно було все – про чоловіка артистки говорили не так активно, а ганебні факти їхньої біографії ще не були відомі широкому загалу. Навіть ніжна, природна та тендітна зовнішність телеведучої викликала найприємніші почуття. Усмішка Оксани Марченко була щирою, а очі горіли життям.

Оксана Марченко на легендарному телешоу Україна має талант
Оксана Марченко на легендарному телешоу Україна має талант

Коли відома телеведуча поділилась цими архівними знімками, користувачі Інстаграму звернули увагу, що зараз артистка виглядає зовсім по-іншому. Саме про це їй вирішили нагадати у коментарях.

Коментарі користувачів під архівними фото колись популярної Марченко
Коментарі користувачів під архівними фото колись популярної Марченко

Схоже, що останнім часом Оксані Марченко сподобались ін’єкції та так звані “уколи краси”. Шкіра зірки сильно натягнулась, а іноді й зовсім складається враження, що вона не може зімкнути очі.

Зовнішність відомої телеведучої Оксани Марченко зараз
Зовнішність відомої телеведучої Оксани Марченко зараз

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.