Христина Орбакайте показала 10-річну доньку Клаву: американська онучка Алли Пугачової вимахала як топ-модель

Відома російська співачка Христина Орбакайте показала в Мережі 10-річну доньку Клаву, яка в такому юному віці вже висока як топ-модель. Алла Пугачова пишається онучкою.

Христина Орбакайте – старша спадкоємиця Примадонни Алли Пугачової. Вона пішла по стопах матері і теж стала відомою співачкою. Алла Борисівна вже на пенсії і не дає концертів, зірка переїхала з росії в Ізраїль і насолоджується сімейним життям з Максимом Галкіним та двійнятами Лізою і Гаррі. Ще у неї є двоє онуків і одна онучка.

Клавдія Земцова – молодша дочка Христини Орбакайте, яка живе з батьками в Америці. Дівчинці 10 років, а вона вже майже дігнала по зросту зіркову матір. Але в планах бути топ-моделлю у неї поки що немає.

Христина Орбакайте показала 10-річну доньку Клаву
Христина Орбакайте показала 10-річну доньку Клаву

Дівчинка вчиться, співає, знає декілька мов. В новому відео Орбакайте в Інстаграм-блозі Клава постала під час репетиції свого виступу на презентації в школі. Дівчинка з’явилася в ролику у чорних легінсах, футболці з текстом і стильному піджаку.

Не зважаючи на дитинство в зірковій сім’ї, Клавдія трохи ніяковіє перед об’єктивом, але вона швидко зібралася і продемонструвала, що хотіла.

Від коментарів цей пост Христина Орбакайте закрила, тому що через позицію Алли Пугачової і Максима Галкіна з приводу війни в Україні вона також отримує хейт від ботів.

З'явилось рідкісне фото Пугачової та Орбакайте
Алла Пугачова і Христина Орбакайте

Нагадаємо, після 24 лютого 2022 року гуморист засудив дії росіян і публічно підтримав українців. Пара покинула рф, а Примадонна мовчки підтримувала чоловіка і запевняла, що не емігрувала, а тільки виїхала у відпустку. Перед початком навчального року співачка з двійнятами повернулася додому, але недовго там пробула. Коли Галкіна визнали іноагентом, Алла Борисівна вступилася за коханого, різко висловилася про пропагандистів та переїхала з дітьми в Ізраїль.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.