“Важке розставання”: молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про своє перше кохання

Відома українська блогерка і дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше розповіла своїм підписникам про перше кохання. Це виявився не артист.

Катерина Репяхова стала популярною в Мережі після того як закрутила роман з старшим на 28 років співаком Віктором Павліком. Вона була його фанаткою і після одного концерту випадково зустрілася з ним в готелі, де у них були сусідні номера. Артист тоді був одружений з третьою дружиною, але нові почуття не вдалося вгамувати, тому вже в 2020 році він розписався з Репяховою, а через рік у них народився син Михайло.

Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка
Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про своє перше кохання

Катя стала концертним директором коханого, створила блог в Інстаграм, відкрила магазин дитячого одягу. Дівчина часто спілкується з підписниками, ділиться новинами з життя і відповідає на питання.

На цей раз у Репяхової поцікавилися про особисте життя до зустрічі з Віктором Павліком:

Чи були у вас стосунки до В. Павліка?

Так, 5 років, важке розставання. З 9 класу по 2 курс університету. Чоловіка зустріла вже після закінчення університету

, – відповіла Катерина.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про своє перше кохання
Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про своє перше кохання

Нагадаємо, шлюб з Віктором Павліком – перший в життя Репяхової, а вона для нього аж четверта дружина. Розлучення співака з третьою жінкою, від якої він пішов до Каті, було дуже скандальним і довгим. Тільки нещодавно вони вирішили питання з купленою в шлюбі квартирою, за яку артист багато років виплачував кредит. В минулому році його екс-дружина Созаєва заявила, що чоловік виганяє її звідти та різко висловилася про Репяхову, яка її засудила і суд зобов’язав жінку виплатити моральну компенсацію.

Репяхова розповіла, як завершилася скандальна історія з квартирою ексдружини Віктора Павліка
Репяхова розповіла, як завершилася скандальна історія з квартирою ексдружини Віктора Павліка

Катерина отримувала багато гнівних повідомлень від хейтерів в Мережі за те, що стала розлучницею і розбила сім’ю, але вона з цим не згодна і вважає, що увести чоловіка просто так неможливо, він сам приймає рішення про це.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.