Ектор Хіменес-Браво зізнався, чому святкуватиме Новий рік 2023 у повній самоті: “Спекулювати цим не можна”

Найвідоміший шеф-кухар країни нещодавно зізнався, що на святкування Нового року не запросить навіть найближчих родичів. Про те, чому так сталось, знаменитість розповів у останньому дописі

В Україні Ектор Хіменес-Браво здобув свою популярність завдяки участі у відомому телепроєкті “МастерШеф”. Мільйони шанувальників уважно слідкують за останніми новинами про шеф-кухаря та полюбляють готувати за його рецептами. Публіку цікавить не лише професійне, а й особисте життя відомого кулінара. Нещодавно Ектор Хіменес-Браво зізнався, що насправді він святкуватиме Новий рік у повній самоті. Чому так сталось, читайте у матеріалі “Однієї хвилини”.

Ектор Хіменес-Браво про святкування Нового року

На особистій сторінці відомого українського кулінара в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явився допис, у якому він розповів про те, як ставиться до святкування новорічних свят та чи планує сам влаштовувати сімейну вечерю. Так, Ектор Хіменес-Браво зазначив, що зараз питання, чи святкувати Новий рік, турбує ледве не кожного українця. Знаменитість висловив власну позицію.

Ектор Хіменес-Браво попри все вирішив нарядити ялинку
Ектор Хіменес-Браво попри все вирішив нарядити ялинку

Перш за все, повідомив відомий кулінар, він святкуватиме Новий рік на самоті, адже абсолютно всі його рідні нині знаходяться за кордоном, у безпеці. Втім, Ектор Хіменес-Браво розповів, як ставиться до того, що чимало людей вважають святкування Нового року чимось неприйнятним нині.

Кулінар зазначив, що це питання є доволі важким, адже попри всі завіряння психологів, у країні все ще триває війна. Проте, додав Ектор Хіменес-Браво, окрім війни, продовжується і життя. Знаменитість зазначив, що не можна спекулювати тим, що бійці на фронті виборюють шанс для українців жити звичайним життям. Втім, вважає Хіменес-Браво, не можна власноруч робити собі погано та змушувати себе страждати.

Ектор Хіменес-Браво висловив свою думку стосовно святкування Нового року
Ектор Хіменес-Браво висловив свою думку стосовно святкування Нового року

Знаменитість зазначив, що кожен має право наряджати ялинку, танцювати та підбадьорювати найближчих і найрідніших людей. Кулінар зазначив, що попри всі життєві складнощі українці продовжують жити, тому це не може не надихати. На думку кулінара, кожен має право робити те, що допомагає йому пережити ці складні часи.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.