Потап і Настя Каменських вперше за півроку з’явилися разом на публіці: розлучення не буде

Зіркове подружжя Потап та Настя Каменських вперше за довгий час з'явилися на публіці разом і виглядали абсолютно щасливими. Схоже, чутки про їхнє розлучення виявились неправдивими.

Чутки про розлучення Потапа та Насті Каменських ширяться по Мережі останні півроку. Все почалося з того, що зіркове подружжя повернулося не разом в Україну після довгого перебування за кордоном через війну. Після повернення на батьківщину зіркове подружжя жодного разу не з’явилися разом на публіці, не опублікували жодного спільного фото і навіть не згадували один про одного в інтерв’ю чи соціальних мережах.

Потап довгий час не повертався до України - через хворобу, що спіткала артиста, він вирішив залишатись у безпеці в Іспанії
Потап і Настя Каменських вперше за півроку з’явилися разом на публіці

Підлила масла у вогонь і нова пісня Каменських, яку вона нещодавно випустила. Дівчина заспівала про розлучення з коханим.

З огляду на вище перераховані причини, прихильники зіркового подружжя запідозрили, що у них щось неладне в сім’ї і, можливо, вони навіть розлучилися.

Втім, нещодавно Потап та Настя Каменських розвіяли всі чутки про розлучення. Подружжя вперше за довгий час разом засвітилися на публіці. Потап і Настя прийшли на різдвяну вечірку до бізнесвумен Христини Хроновської.

Відео з вечірки Христина оприлюднила в своїх Інстаграм-сторіз. Там фоловери і помітили Потапа і Настю Каменських.

На відео зіркове подружжя виконують відому пісню “Червона рута”. Настя ніжно обіймає свого чоловіка за плечі. Подружжя виглядають абсолютно щасливими.

 Потап і Настя Каменських вперше за півроку з'явилися разом на публіці
Потап і Настя Каменських вперше за півроку з’явилися разом на публіці

Нагадаємо, 2022 рік – став роком розлучень. Війна – величезне випробування для стосунків, яке не всі можуть пройти. Саме тому у 2022 році розпалося дуже багато сімей, в тому числі зіркових. Так, в цьому році розлучилися Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, Володимир Остапчук і Христина Горняк, сім’я Харчишиних, Тарас Цимбалюк і  Тіна Антоненко, Михайло Заливако та Анна Богдан,  Віталій і Наталія Клички.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.