Перші новорічні скандали: червона зірка Ксенії Мішиної та “Щедрик” Наді Дорофєєвої не догодили українцям

2023 рік щойно розпочався, а зірки вже відгрібають від шанувальників. Здавалося б, як новорічні атрибути можуть викликати роздратування? Та українці завжди знайдуть до чого прискіпатися. От і попали Дорофєєва з Мішиною під роздачу.

Надя Дорофєєва і “Щедрик”

Почувши запис всесвітньо відомого різдвяного шлягеру, фанати співачки мали б розчулитися і накидати їй чимало коментів зі словами захвату. Та чомусь вийшло зовсім навпаки. Замість схвалення Надя почула на свою адресу чимало гнівних слів.

Прихильники зірки стали звинувачувати Дорофєєву, що раніше співала російською мовою, а тепер різко перетворилася на патріотку. Виконання було назване “жахливим”. А порівняння зі “Щедриком” Юлії Саніної вийшло не на користь пасії Кацуріна.

“Загалом не чіпляє”, – був остаточний вердикт відвідувачів мережі.

Ксенія Мішина і червона зірка

Під час російсько-української війни багато хто з пересторогою ставляться до атрибутів, що символізують країну-агресора. От і Ксенію Мішину звинуватили у потуранні ворогам, коли актриса виклала в мережу світлину зі своєю ялинкою. Багато хто обурився, що іграшки на ній підібрані виключно у відтінках триколору – сині, білі і червоні.

Саме через цю ялинку Ксенію Мішину звинуватили у відсутності патріотизму

Та найбільший шквал звинувачень посипався на голову “холостячки” через те, що верхівку новорічного деревця віншує… червона зірка. Це ж символ кремля! Ксенія не змогла змовчати, почитавши негативні коменти під дописом. На її думку, останнім часом багато хто втратив зв’язок зі здоровим глуздом. Самі занурилися в ненависть й інших намагаються туди ж затягнути.

Трішки заспокоївшись, Мішина пояснила, що довго хворіла, а коли їй стало легше, магазини виявилися вже напівпорожніми. Тож довелося брати те, що було в продажі. А синочок, який нічого не знає про совкові наративи, був у захваті від таких новорічних прикрас.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.