У Кароль злетіла сукня, а Каменських впала під час виступу: найбільші конфузи зірок на сцені (Відео)

Від непередбачуваних ситуацій не застрахований ніхто. Втім, популярним зіркам з цим складніше, адже часто їхні конфузи потрапляють в об'єктив камери.

Практично кожна зірка, яка багато років на сцені, стикалася із непередбачуваними казусами, які траплялися з нею прямо під час виступу. Звісно, все це було зафільмовано і публіка досі згадує про ті випадки.

Тіна Кароль

На концертах Тіни Кароль завжди все ідеально і відточений кожен рух. Неприємність зі співачкою трапилася якраз не на концерті, а тоді, коли Тіна була телеведучою. Співачка вела шоу “Ліпсінг батл” і під час одного з ефірів з неї злетіла сукня. На вбранні порвалася верхня лямка і верх сукні несподівано впав. Тіна вчасно підхватила одяг і встигла прикритися до того, як її бюст встигли побачити всі глядачі. Співачка відреагувала на цю ситуацію зі сміхом.

Настя Каменських

Смішний конфуз трапився з Настею Каменських, коли вона ще співала в дуеті з Потапом. Тоді під час одного з концертів, Настя, будучи на високих підборах, спіткнулася і впала. Потап ще й у мікрофон запитав: “Ти що впада?”. Тоді посміялися і виконавці і глядачі.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва загубила спідницю прямо на сцені. Це трапилося 7 років тому на одному із виступів. Співачка співала пісню і раптом у неї почала падати спідниця, яку Віра вчасно спіймала. Брежнєва почала сміятися і трохи зніяковіла. Співачці “заштопали” спідницю прямо під час виступу.

Наталі

Співачка Наталі, яка відома піснею “О Боже, какой мужчина!”, звалилася зі сцени під час виступу, але не подала жодного виду і продовжила співати далі. Однак так співачка повела себе не через професійність, а тому що грала фонограма. Тож Наталі не лише зганьбилася, впавши, а й зганьбилась через фонограму.

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.