Ще не ставали на весільний рушник: Ектор Хіменес-Браво, Леся Нікітюк, Гарік Бірча, Лідія Таран та інші одинаки

В українському шоу-бізнесі дуже багато зірок, які досягли колосальний успіх у кар'єрі, але не змогли влаштувати особисте життя. Хто зі знаменитостей так і не став на весільний рушник, читайте далі в матеріалі.

Знайти свою другу половинку вдається не всім. Зіркам з цим ще складніше, адже часто вони майже все своє життя присвячують кар’єрі. Серед українських знаменитостей багато тих, хто так і не віднайшов свою другу половинку.

Лідія Таран

45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре та носить її без укладки
Зірки, які ніколи не ходили до РАЦСу: Лідія Таран

45-річна українська телеведуча Лідія Таран ніколи не виходила заміж. У жінки були лише одні серйозні стосунки, які могли перерости в шлюб, але не склалося. Так, Лідія Таран декілька років прожила у цивільному шлюбі з телеведучим Андрієм Доманським. У них є спільна донька Василина. Доманський так і не повів під вінець Лілію, а покинув її заради іншої жінки, коли їхня спільна донька була ще маленька.

Зараз Лілія Таран зізнається, що коханого чоловіка вона не має.

Леся Нікітюк

Карти Таро сказали, що Леся Нікітюк вийде заміж і матиме дітей
Зірки, які ніколи не ходили до РАЦСу: Леся Нікітюк

35-річна Леся Нікітюк вже багато років носить статус завидної холостячки. Відомо, що декілька років назад телеведуча пережила болісне розставання зі своїм нареченим. Вони мали одружитися, але щось пішло не так. Подробиці Леся не розповідає. Після того випадку телеведуча ще не впустила в своє серце іншого чоловіка.

 Гарік Бірча

Віталька (Гарік Бірча)
Зірки, які ніколи не ходили до РАЦСу: Гарік Бірча

Відомий український комічний актор Гарік Бірча у свої 48 років ніколи не був одружений. В інтерв’ю чоловік зізнається, що мріє зустріти свою половинку, побудувати сім’ю та стати батьком. Втім, зараз йому не щастить в особистому житті.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво висловився про святкування Нового року
Зірки, які ніколи не ходили до РАЦСу: Ектор Хіменес-Браво

Улюбленець української публіки Ектор Хіменес-Браво у свої 50 років теж жодного разу не одружувався. Чоловік мав безліч романів, але всі вони закінчувалися досить швидко. Зараз Ектор зізнається, що закоханий. Чи стане нова обраниця кулінара його дружиною у майбутньому, наразі невідомо.

Віталій Козловський

Віталій Козловський
Зірки, які ніколи не ходили до РАЦСу: Віталій Козловський

37-річний співак Віталій Козловський поки що одружуватися не поспішає. Варто відзначити, що чоловік одного разу все ж намагався створити сім’ю. У березні 2016 у Віталія зав’язався роман із інтервюеркою Раміною Есхакзай. Козловський зробив пропозицію дівчині, але весілля так і не відбулося.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.