Ахтем Сеітаблаєв, Стас Михайлов, Віктор Павлік стануть дідусями у 2023 році: от такі сюрпризи підготували діти

Вони здаються ще доволі молодими і гарними, але час спливає невпинно. І от уже кумири мільйонів шанувальниць збираються стати дідусями й няньчити онуків, хоча деякі з них ще здатні бути татусями.

Ахтем Сеітаблаєв

Актор і режисер радіє, що невдовзі стане дідусем. Онука чи онучку щасливому чоловіку подарує його старша донька Назли вже у січні. Нині 27-річна жінка мешкає в Бельгії разом із чоловіком. Весілля родина відгуляла восени 2021-го в турецькому місті Кемер.

Старша донька невдовзі зробить Ахтема Сеітаблаєва дідусем

50-річний майбутній дідусь й собі може одружитися, адже нещодавно розлучився з дружиною Іванною. Це був другий шлюб знаменитості, який протримався 10 років. З першою дружиною в Ахтема народилося троє дітей, з другою – одна донька.

Стас Михайлов

Невдовзі потримає на руках онучку й улюбленець мільйонів розлучених жіночок. Щоправда, дівчинку народить не син шансоньє, а його пасерб. Але це нічого не значить. Нещодавно Андрій влаштував справжнє шоу – церемонію оголошення статі майбутнього немовлятка.

Пасерб збирається зробити зі Стаса Михайлова дідуся

Молодик разом із дружиною-гречанкою Кеті Гавелас прокололи білу кульку, звідки висипалися конфетті рожевого кольору. Невістка музиканта навіть пустила сльозу з цього приводу. Весілля пара зіграла у Греції, куди запросили найближчих родичів. Нині Андрій з дружиною мешкають у Лондоні.

Віктор Павлік

Допоки співак зайнятий молодою дружиною Катею Реп’яховою і маленьким синочком Михайликом, він не так часто спілкується зі старшими дітьми від інших шлюбів. Найменшенький народився у 55-річного чоловіка. А старший з’явився на світ, коли Павліку було всього 18 років.

Цікаво, чи зробить син Віктора Павліка знову дідусем?

З мамою Олександра Лідією вони мешкали в Горішніх Плавнях на Полтавщині. За 2 роки непостійний Віктор покинув дружину й одружився з іншою. Старший син пішов по батьківській стезі, ставши музикантом. Він одружений і має сина Давида. Але нічого не завадить чоловіку зробити в цьому році татка знову дідусем. Тож дочекаємося офіційного повідомлення.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.