Дружина 57-річного Віктора Павліка Катя Репяхова натякнула на другу дитину: “Буду готувати чоловіка”

Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила фанатами, що скоро здійсниться її велика мрія. В Мережі припустили, що зірка натякнула на другу дитину.

Катя Репяхова — блогерка і концертний директор і дружина Віктора Павліка. Їй 28 і у неї аудиторія більш ніж 150 тисяч чоловік, які щодня слідкують за життям дівчини та її сім’ї. Катерина максимально відверта в Мережі, тому навіть про негаразди в зірковій родині публіка завжди дізнається.

На цей раз молода дружина Віктора Павліка поділилась з прихильниками новиною, що в найближчий час вона здійснить свою мрію:

Ще до трагедії в Дніпрі я прокинулася з однією думкою, бажанням здійснити свою мрію і розпочала цим займатись. Потім все було не на часі і я з вами не ділилася цим всім, а зараз відчула, що готова з вами поділитися нарешті. Я дуже сподіваюсь, що скоро моя мрія здійсниться. Чи здогадуєтесь ви про що йде мова?

, – звернулась Катя до підписників.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова натякнула на другу дитину
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова натякнула на другу дитину

Блогерка дала підказку, показавши фрагмент переписки:

Добре, я готова йти на прийом) — написала Репяхова.

Лікар буде на наступному тижні, домовляюсь про зустріч. Зараз працює 2 тижні в Україні і два тижні в Польщі, — відповіли їй.

Серед версій, які надійшли Катерині в дірект — ніс, груди і друга дитина, дівчинка.

Тут є правильний варіант, буду готувати чоловіка та і сама готуватись. До речі, мій чоловік не готовий до жодного варіанту, який тут є, але ж ми жінки можемо все

, – розповіла Репяхова.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова натякнула на другу дитину
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова натякнула на другу дитину

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка в 2021 році народила сина Михасика і мріє стати мамою дівчинки. Також у Катерини є плани на зміни зовнішності за допомогою пластичної хірургії. Дівчина давно зізнавалась, що хоче виправити ніс, прибрати друге підборіддя і зробити бюст, але останнє вона робити після консультації зі спеціалістом поки що передумала, тому що не хоче збільшувати об’єми, а лише зробити їх однаковими, однак при такій операції в найближчий рік їй не можна вагітніти.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!