Всі чоловіки Наді Дорофєєвої: стосунки співачки з Потапом, Позитивом, Володимиром Дантесом і Мішею Кацуріним

Відома українська співачка Надя Дорофєєва офіційно розлучилася з Володимиром Дантесом і зараз зустрічається з Михайлом Кацуріним. Також у неї було минуле з Позитивом і Потапом.

Надя Дорофєєва — одна з найвідоміших українських співачок з яскравою зовнішністю і багатьма прихильниками. На своєму шляху артистка зустрічає тільки успішних чоловіків.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

В 2010 році Надя Дорофєєва стала учасницею дуету “Время и Стекло”, який продюсував чоловік Насті Каменських Потап. Її напарником по групі був Олексій Завгородній з псевдонімом Позитив. Цілих 10 років проіснував колектив і за цей час Наді та Позитиву неодноразово приписували роман. Насправді між музикантами тільки дружні відносини, які вони зберегли і після розпаду дуету.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

Коли Дорофєєва прийняла рішення почати сольну кар’єру, Потап залишився з нею як продюсер. В інтерв’ю Катерині Осадчій репер зізнавався, що переживає за Надю як за рідну і навіть відчуває батьківські почуття.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

На піку своєї популярності співачка вийшла заміж за співака, блогера і телеведучого Володимира Дантеса. Вони познайомились в 2011 році і до шлюбу довший час жили разом. На їх весіллі було багато зірок шоу-бізнесу — Катя Осадча, Настя Каменських і Потап, Ірина Горова, Анатолій Анатоліч, Позитив та інші.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

Цю пару називали найкрасивішою в українському шоубізі, прихильники вірили, що вони разом назавжди і чекали, коли у них з’являться діти, але в березні 2022 року незабаром після початку повномасштабної війни Надя і Вова заявили, що розлучаються. На початку 2023 року вони отримали документи про розірвання шлюбу.

Ще до офіційного розлучення Дорофєєва закрутила роман з другом сім’ї, ресторатором Михайлом Кацуріним. Ходять чутки, що артистка саме через почуття до нього поставила крапку у відносинах з Дантесом.

Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна
Дорофєєва і Кацурін

Надя цього не коментує і не зважає на хейт в Мережі, а з задоволенням ділиться з фанатами романтичними фото з Мішею та не приховує щастя в новому коханні.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.