Прибирають не самі: Ксенія Мішина, Катя Репяхова, Світлана Лобода та інші зірки, у яких є домашні помічниці

В сучасному світі жінка вже давно не зобов'язана бути гарною господинею. Більшість українських зірок витрачають мінімум часу на побут, адже всю домашню роботу виконують помічники по дому.

Знамениті та заможні люди мають мало вільного часу, але достатньо коштів, щоб оплатити послуги помічників по дому. Звісно, є й ті зірки, які самі люблять готувати та наводити лад у власному домі, але є й інші, які страшенно це не люблять.

Катя Репяхова

Катерина Репяхова показала, як виглядає Віктор Павлік, підстрижений наголо
Зірки, які не прибирають: Катерина Репяхова

Четверта дружина українського співака Віктора Павліка Катя Репяхова ніколи не відрізнялася особливо хазяйновитістю. Дівчина по настрою може приготувати вечерю, чи провести легке прибирання, втім це буває не часто. Частіше готує в зірковій сім’ї сам Віктор Павлік, або мама Каті, яка живе практично по сусідству і завжди поряд, адже допомагає з дитиною.

Щодо прибирання, тут все простіше. Репяхова регулярно викликає клінінгову компанію до себе додому, який наводять ідеальний порядок.

Світлана Лобода

Лобода, яка передала на відбудову Ірпеня 2 млн грн, показала результат своїх вкладень
Зірки, які не прибирають: Світлана Лобода

Відома співачка Світлана Лобода має дуже мало часу на сім’ю та побут, адже постійно знаходиться на гастролях. Тож і не дивно, що артистка користується послугами нянь для своїх донечок, а також послугами помічників по дому, які готують та прибирають для дітей.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина показала ідеальний прес
Зірки, які не прибирають: Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина вважає більш важливим приділяти час своєму сину, аніж прибиранню. Ксенія готує прості сніданки для себе з сином, а на обід та вечерю вони найчастіше йдуть в заклади харчування. Щодо прибирання, тут Мішина користується послугами клінінгової компанії, яка приїжджає в середньому раз на тиждень і наводить порядок у неї вдома.

Ольга Сумська

Ольга Сумська зізналась, що проведе новорічну ніч у колі родини та друзів
Зірки, які не прибирають: Ольга Сумська

Ольга Сумська любить готувати і зазвичай сама готує вдома. Також акторка і не проти прибирання, але для генерального прибирання вона звикла викликати клінінгову компанію.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.