“Хобіти українського шоу-бізнесу”: Вікторія Булітко, Ані Лорак, Тіна Кароль та інші зірки зі зростом до 160 см

Зріст – не запорука успіху. Це вже давно довели безліч українських зірок, які по загальноприйнятих мірках являються низького зросту. Хто в українському шоу-бізнесі трошки вищий за 150 см, читайте далі в матеріалі.

Психологи стверджують, що зріст частково впливає на характер людини. Високі люди почувають себе впевнено і намагаються “домінувати” у суспільстві навіть тоді, коли поступаються іншим інтелектом. Водночас люди низького росту часто більш активні та пробивні.

Варто відзначити, що серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, хто зовсім невисокого зросту.

Вікторія Булітко

Акторка Дизель Шоу Вікторія Булітко святкує день народження
Зірки низького зросту: Вікторія Булітко

Зірка “Дизель шоу” Вікторія Булітко – наймініатюрніша зірка українського шоу-бізнесу. Її зріст становить всього 155 см, втім її харизма і яскрава зовнішність затьмарює будь-які “недосконалості”. Сама Вікторія зізнається, що ніколи не комплексувала з приводу свого зросту і не вважає, що зріст взагалі має якесь значення.

Тіна Кароль

Кароль у модному светрі дала фанатам пораду
Зірки низького зросту: Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль має середній зріст як для жінки – 168 см. Втім, співачка напроти своїх довгоногих колег завжди виглядає дуже мініатюрно.

Монатік

Дмитро Монатік розповів про розлуку з дружиною
Зірки низького зросту:  Дмитро Монатік

Співак Монатік нижчий за Тіну Кароль на 4 см, його зріст – 164 см. Монатік довів, що талант точно не залежить від зросту. Артист відмінний танцюрист, талановитий співак, композитор та продюсер. Крім того, Монатік навчився так підбирати собі гардероб, аби не здаватися “дрібним” на фоні колег.

Ані Лорак

Ані Лорак заговорила українською у новому дописі
Зірки низького зросту: Ані Лорак

Співачку родом з України Ані Лорак вважають одніє з найкрасивіших в шоу-бізнесі, хоча її зріст всього 162 см. Варто відзначити, що Лорак завжди ходить на високих підборах, тож її невисокий зріст зовсім непомітний публіці.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.