На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль: здобуває освіту за кордоном, щоб повернутися в Україну зі знаннями

Відома українська співачка Тіна Кароль виховує 14-річного сина Веніаміна Огіра від шлюбу з продюсером Євгеном Огіром. Хлопець вчиться за кордоном.

Тіна Кароль залишилась сама з маленьким сином в 2013 році, коли її коханий чоловік Євген Огір помер від онкологічного захворювання. Вені тоді було 4 роки, а вже коли настав час іти в школу, співачка відправила дитину на навчання в зовсім іншу країну і навіть не поїхала з ним.

Веніамін став учнем елітної Repton Preparatory School у Великобританії. Там є можливість жити в гуртожитку, але Тіна влаштувала сина в родину з України, яка туди емігрувала, щоб Веня був в рідному оточенні і виховувався в українській культурі.

Тіна Кароль зі своїм сином Веніаміном
На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль

Хлопчик радує зіркову маму успіхами і гарними відмітками, крім навчання у нього багато інших захоплень. Він танцює гопак, грає на барабанах і фортепіано, займається фехтуванням, дзюдо.

Коли почалась повномасштабна війна, Веніамін став волонтером і на кишенькові збереження купив солодощі і на вокзалі у Варшаві зустрічав сім’ї українських біженців та пригощав їх дітей, щоб хоч трохи зарадити їхньому горю.

В інтерв’ю Тіна розповідала, що в перший день російського вторгнення серйозно поговорила з сином, сказала йому, що буде дуже зайнята і що він має бути чоловіком:

Я йому сказала, що почалася війна, але ти дорослий, ти маєш зібратися і твоє головне завдання як молодого солдата добре вчитися, щоб твої знання потім знадобилися

, – сказала Кароль в ТСН.

Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна
На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль

Співачка бачить своє майбутнє і майбутнє сина тільки в Україні, але яку професію він збирається опанувати поки не відомо. Шанувальники зірки припускають, що з шоу-бізнесом хлопець зв’язуватись не буде, тому що він дуже скромний і не особливо любить публічну увагу, хоч і обидва його батьків з цієї сфери.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.