Катя Осадча згадала 14-річчя і поїздку до Криму: “Була захоплена краєвидами і ароматами нашого півострова”

Українці ніколи не змиряться з неукраїнським Кримом. От і ведуча Катя Осадча постійно пригадує запаморочливі краєвиди й неперевершені аромати півострова й ніяк не дочекається, коли він урешті повернеться до нас назад.

Уперше телеведуча побувала в Криму в 14-річному віці. Відтоді неодноразово відвідувала цю місцину задля відпочинку й по роботі. А в 2014 році все це закінчилося. Осадча ще встигла скупати в Чорному морі старшого сина Іллю, а от молодші діти Іванко та Данилко знають про цю неземну красу лише зі слів зіркових батьків. Матуся залюбки розповідає про стрункі кипариси та пальми, які взимку іноді вкриваються шаром снігу.

Востаннє Катя побувала тут у 2013-му. У серпні знімали фестиваль, а коли мали відлітати, побачили над летовищем страшну чорну хмару. Те, що гроза, яка насувалася, була фатальним знаком, жінка усвідомила набагато пізніше.

Чий Крим?

Те, що Крим рано чи пізно повернеться до України, сумнівів в Осадчої не викликає. Вона вже бачить себе з мікрофоном у руках на сцені ялтинського концертного залу “Фестивальний”. І точно знає, що прогуляється по Ялтинській набережній з українськими селебріті, в яких буде брати інтерв’ю для “Світського життя”.

А поки що про всі вельми людні тусовки довелося забути. Катя допомагає землякам, які згубили рідних людей в горнилі війни, відшукувати одне одного. Завдяки роботі її телеграм-каналу “Пошук зниклих” вдалося віднайти вже понад півтори тисячі людей.

Під постом дружини Юрія Горбунова в Інстаграмі розгорілася гаряча полеміка, чий Крим, і чи варто українцям сподіватися на його повернення. Багато хто пригадав власні кримські подорожі. Тим часом Осадча вже придбала квитки на потяг до Сімферополя, які продає “Укрзалізниця”. Залишилося тільки вказати дату виїзду.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.