Українська ведуча розкрила таємницю зникнення Олега Винника: “Справа не в якихось патріотичних історіях”

Як відомо, український співак Олег Винник з початку повномасштабної війни в Україні безслідно зник з медіапростору. Артист не з'являється ні на телебаченні, ні в соціальних мережах.

Повномасштабна війна в Україні не лише змінила життя кожного українця, а й показала хто є хто. Більшість знаменитостей почали активно волонтерити, збирати кошти на ЗСУ, хтось пішов на фронт. Втім, були і ті, які просто зникли. Улюбленець українських жінок Олег Винник виявився одним із таких – зірок-втікачів. Олег Винник зник з соціальних мереж та телебачення. Не було відомо, що артист взагалі в Україні. Лише у червні 2022 року на зв’язок вийшла адвокатеса співака і заявила, що Винник знаходиться у Німеччині начебто на лікуванні. При цьому жінка не уточнила, чим саме хворіє артист.

Що відомо про особисте життя Олега Винника
Українська ведуча розкрила таємницю зникнення Олега Винника

Варто відзначити, що публіка не дуже повірила в цю версію. В Мережі почали ширитися чутки, що хвороба – це лише прикриття. Насправді чоловік здоровий і повернеться він в Україну, як тільки тут все налагодиться.

Однак, про те, що Винник хворіє підтверджують і його колеги по сцені. Спочатку про це сказала Оля Полякова. Співачка запевнила, що Винник проходить лікування в Німеччині, а про хворобу він сам розкаже, якщо захоче.

Нещодавно телеведуча Міла Єрємєєва в інтерв’ю, яке 29 січня вийшло на YouTube-каналі Gloster FM теж підтвердила цю версію.

Так, Міла заявила, що Винник дійсно зараз хворіє.

Там не справа в якихось патріотичних історіях. Олег – він український артист, він підтримує Україну. Але поки в нього перерва, пов’язана зі здоров’ям.

, – сказала ведуча.

Варто відзначити, що Олег Винник, перебуваючи за кордоном, все ж допомагає Україні. Так, відомо, що артист вже неодноразово передавав позашляховики для ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.