Злата Огнєвіч зізналась, що серйозно замислюється над усиновленням дитини: бере приклад з Горбунова і Осадчої

Українська співачка та головна героїня другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" висловила своє бажання усиновити дитину. Зірка поділилась подробицями

Відома українська співачка ще під час знімання другого сезону популярного реаліті про кохання “Холостячка” висловила своє бажання створити міцну родину. Артистка не змогла знайти гідного чоловіка, проте зірка давно впоралась зі скандальним розставанням з Андрієм Задворним і прагне щасливого майбутнього.

Зокрема, нещодавно Злата Огнєвіч висловила своє бажання усиновити дитину. Зірка зізналась, що вона не лише самостійно хоче подарувати людині життя, а й забезпечити щасливе дитинство тим діткам, у яких немає батьків.

Злата Огнєвіч заговорила про усиновлення дитини
Злата Огнєвіч заговорила про усиновлення дитини

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська співачка влаштувала улюблену рубрику “запитання-відповідь”. Один з шанувальників поцікавився в Злати Огнєвіч, чи хотіла б вона колись стати прийомною мамою для дитини, яка втратила батьків.

Знаменитість наголосила, що це – виключно спільне рішення, яке мають приймати обидва партнери в стосунках. Злата Огнєвіч зауважила, що такий важливий крок потрібно обговорювати зі своїм чоловіком. Разом з тим, сама співачка вже замислювалась про можливість усиновити дитину. Зірка зазначила, що вона б хотіла подарувати комусь щасливе дитинство.

Це рішення – спільне, його приймають обидва в парі. З моєї сторони – так, я вже замислювалась над цим питанням

– прокоментувала Злата Огнєвіч.

Українська співачка відповіла на запитання шанувальників щодо усиновлення
Українська співачка відповіла на запитання шанувальників щодо усиновлення

Варто зауважити, що Злата Огнєвіч – не перша представниця українського шоубізнесу, яка висловлює бажання усиновити дитину. Нагадаємо, що днями Тімур Мірошниченко, український телеведучий, повідомив, що вони з дружиною зробили перший крок для того, аби стати прийомними батьками.

За словами ведучого, вони замислювались над цим ще до початку повномасштабної війни, проте вторгнення стало лише рушієм. Наразі зірки почали процес усиновлення, який може тривати до року. Шанувальники бажають парі найкращого та якнайшвидше стати батьками втретє – у Мірошниченка та дружини ще є двоє дітей, чотирирічна донька та трирічний син.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.