Ірина Білик, Руслана та інші зірки вшанували пам’ять Кузьми Скрябіна на восьму річницю: “Як тебе не вистачає”

8 років назад трагічно загинув легендарний співак, волонтер та людина з великим серцем і відкритою душею Андрій Кузьменко. Сьогодні, 2 лютого, українці вшановують пам'ять Кузьми Скрябіна.

8 років тому, 2 лютого 2015 року, в автомобільній аварії трагічно загинув Андрій Кузьменко. Пам’ять про артиста живе досі і буде жити вічно. Для багатьох українців Кузьма являється символом української музики, він живе у піснях, книжках та у своїх крилатих висловлюваннях.

У день смерті Андрія Кузьменка його найближчі друзі та колеги вшанували його пам’ять, написавши теплі слова у своєму Інстаграм-блозі.

Так, співачка Руслана Лижичко оприлюднила спільну з Андрієм світлину та зізналася, що їй його дуже не вистачає.

Зірки вшанували пам'ять Кузьми Скрябіна на восьму річницю
Зірки вшанували пам’ять Кузьми Скрябіна на восьму річницю

Рідний братику! Як же тебе не вистачає… твого голосу… твого слова… твоєї усмішки… твого погляду…

Ти назавжди у моєму серці… ти ще відкриєш очі

, – написала Руслана.

Подруга та колега  Кузьми Скрябіна Ірина Білик теж висловилася у своєму Інстаграм-блозі.

Зірки вшанували пам'ять Кузьми Скрябіна на восьму річницю
Зірки вшанували пам’ять Кузьми Скрябіна на восьму річницю

Мій Друже!

Не вистачає тебе, твого голосу, серця, душі і Правди!

, – написала Ірина Білик.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко потрапив в автокатастрофу в Дніпропетровській області пізно вночі. Чоловік їхав з концерту, не впорався з кермуванням і зіткувся з вантажівкою. Кузьма загинув на місці.

У 2021 році президент України Володимир Зеленський посмертно присвоїв Андрію Кузьменку звання Героя України. Кузьма мав активну політичну позицію, яку не боявся висловити в інтерв’ю та відеозверненнях. З 2014 року артист активно допомагав українським захисникам, які знаходились в зоні АТО. На той час Кузьма був чи не головним волонтером країни і щиро переживав за український народ. В одному з останніх інтерв’ю Андрій сказав, що не боїться смерті, а боїться війни і нажаль, вона прийшла. Ці слова досі згадують рідні і прихильники артиста.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.