Володимир Зеленський зворушливо привітав дружину-першу леді з днем народження: “Кохана ОВ, твій ВО”

6 лютого перша леді України Олена Зеленська святкує свій день народження. Президент Володимир Зеленський дуже зворушливо привітав дружину з 45-річчям.

Володимир і Олена Зеленські стали найкрасивішою парою президента і першої леді за всю історію України. Вони є прикладом, як пронести щире кохання крізь багато років разом і не втратити почуття один до одного.

6 лютого 2023 року Олені Зеленській виповнилось 45 років. Дружина президента отримала багато привітань від іноземних друзів, зірок українського шоу-бізнесу, звичайних українців, але найголовніші слова їй присвятив коханий чоловік Володимир Олександрович. Зеленський в своєму Інстаграм-блозі виставив неймовірно гарне фото дружини і в привітанні побажав їй скорішої перемоги, а також подякував їй за дітей, за те, що вона завжди поруч, не втрачає віру і зміцнює його:

Бажаю ОДНОГО тобі. Щоб день перемоги ЛЮДЕЙ над ОРКАМИ скоріше настав у твоєму житті. В нашому житті… В житті всього народу! Бажаю, люблю, вітаю! Кохана ОВ, твій ВО

, – написав Зеленський.

Користувачі Мережі приєднались до привітань і відмітили, що країна, в якій є такий приклад міцного кохання та віри — обов’язково переможе в цій війні.

Нагадаємо, Володимир і Олена Зеленські познайомились ще коли вчились в паралельних класах криворізької гімназії, вони тоді особливо не спілкувались, але президент в інтерв’ю зізнавався, що закохався в майбутню дружину з першого погляду, а Олена розповідала, що знала його тільки тому, що він завжди був в центрі уваги.

Володимир Зеленський не набагато вищий за свою дружину Олену Зеленську, чинну першу леді України
Володимир Зеленський зворушливо привітав дружину-першу леді з днем народження

В 2003 році закохані зіграли весілля, а в 2004 народилась їх перша дитина, дочка Олександра. Пізніше у пари з’явився син Кирило. Діти президентського подружжя знаходяться в Україні разом з батьками, але Володимиру Олександровичу дуже рідко вдається побачитись з сім’єю в цей напружений і складний час.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.