Співаючий ректор Поплавський затягнув зірку “Холостяка” Григорія Решетніка в КНУКіМ: “Гріша — викладач”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік провів зустріч зі студентами університету культури і мистецтв. Вони вже звикли до зірок, тому що їх ректор — артист Михайло Поплавський.

Григорій Решетнік давно працює на телеканалі СТБ і веде такі телешоу, як “Холостяк”, “Холостячка”, “Як вийти заміж”, “Неймовірна правда про зірок” і нову авторську програму “Як ти?, яку він запустив після початку повномасштабної війни і спілкується з українськими знаменитостями про те, як змінилось їх життя після 24 лютого 2022 року. Також Григорій був диктором телеканалів “Інтер”, “1+1” і “2+2”.

Своїм досвідом Решетнік ділиться зі студентами Київського національного університету культури і мистецтв, в якому він викладає на факультеті кіно і телебачення під керівництвом співаючого ректора Михайла Поплавського. Гріша в цьому вузі вчився і отримав червоний диплом магістра, а також закінчив там аспірантуру.

В своєму Інстаграм-блозі телеведучий показав, як пройшла чергова зустріч зі студентами і абітурієнтами:

Гріша — викладач. Зустрівся сьогодні з рідним ректором, своїми студентами та абітурієнтами! У нас надзвичайно талановита молодь, яка одразу після перемоги засяє з новою силою

, – поділився Решетнік.

На одному з фото із серії телеведучий позував разом з Михайлом Михайловичем Поплавським.

Телеведучий Григорій Решетнік став викладачем в КНУКіМ
Телеведучий Григорій Решетнік став викладачем в КНУКіМ

Для цієї зустрічі Григорій Решетнік обрав сірий костюм з піджаком в клітинку та модні зелені черевики, Поплавський як завжди був в синьому костюмі з червоною краваткою.

Нагадаємо, шлях шоумена до успіху був дуже тернистим. Навчаючись на третьому курсі, він почав працювати журналістом і диктором на каналах “Інтер”, “СТБ” і “1+1”, але отримати посаду ведучого виявилось не так просто. Григорій відвідав велику кількість кастингів, щоб довести продюсерам свій професіоналізм і тільки в 2010 році його мрія здійснилась.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.