Краш Віталій Кім зізнався, що його наймолодший син претендує на місце голови сімейства: “З котом Марчиком”

Голова Миколаївської ОВА та відомий український громадський і політичний діяч Віталій Кім нещодавно зізнався, кого насправді в його родині вважають головою

У суворому, темному та страшному лютому 2022 року Віталій Кім для багатьох українців став справжнім променем світла. Громадський і політичний діяч і досі активно комунікує з авдиторією, підтримує та підбадьорює людей, тому голову Миколаївської ОВА заслужено називають “українським крашем”.

Після того, як Віталій Кім здобув особливу популярність за межами своєї області, інтерес публіки до його особистості разюче зріс. Так, українці почали цікавитись не лише громадською діяльністю політика, а і його особистим життям. Кім, своєю чергою, нічого не приховує й час від часу показує сімейну ідилію – трьох дітей і люблячу дружину.

Родина голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма
Родина голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма

Нещодавно, в ефірі українського телеканалу ДОМ, Віталій Кім трішки детальніше розповів про побут своєї сім’ї, а також висловився про наймолодшого сина Руслана. За словами громадського та політичного діяча, хлопець зростає нетиповим, а його неординарне мислення вже в малому віці допомагає йому досягати значних успіхів.

Він нетиповий, але, напевно, тому що в нього такі батьки. У школі, куди він ходить, він займає активну позицію через нестандартне мислення. Це важко пояснити

– розповів про свого сина Руслана Віталій Кім.

Віталій Кім розповів про свого наймолодшого сина
Віталій Кім розповів про свого наймолодшого сина

Крім того, голова Миколаївської ОВА відповів на запитання, хто в їхньому домі господар. За словами Віталія Кіма, від самого створення родини все склалось за традиційним сценарієм: він – голова сімейства, а друге місце в родинній ієрархії займає його дружина. Хоча, розповів Віталій Кім, їхній син впевнено претендує на звання “заступника голови родини”.

Віталій Кім жартома розповів, що завдяки своїй активній поведінці й чудовому мисленню Руслан, разом зі своїм улюбленцем, котом Марчиком, цілком виправдано претендує на друге після батька місце головного в домі.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!