Зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів, як йому не можна її називати: “У нас взагалі це слово заборонено”

Арсен Мірзоян розповів детальніше про побут своєї зіркової родини та зізнався, як мати його дружини, Ніна Матвієнко, забороняє себе називати вдома та за його межами

Відома українська музикантка й донька легендарної співачки Тоня Матвієнко одружилась зі своїм колегою і коханим чоловіком Арсеном Мірзояном 2017 року. Відтоді зіркова пара живе душа в душу. Навіть зараз, коли подружжя, які раніше здавались нерозлучними, розходяться, почуття Мірзоян і Матвієнко лише міцнішають.

До слова, повна ідилія панує не лише у стосунках Мірзояна з Матвієнко молодшою, а й у взаєминах з Матвієнко старшою. Проте, зізнався нещодавно чоловік, у зірковій родині є одна заборона – існує слово, яким Ніна Митрофанівна забороняє себе називати.

Арсен Мірзоян зізнався, як Ніна Матвієнко забороняє себе називати
Арсен Мірзоян зізнався, як Ніна Матвієнко забороняє себе називати

Нещодавно український співак взяв участь у гумористичному YouTube-шоу від Stand Up Battle Club, в якому в розмові з гумористами детальніше розповів про побут зіркового сімейства. Зокрема, чоловік зауважив, що мати його дружини не любить, коли її зять називає її тещею. Так, Ніна Митрофанівна забороняє Мірзояну так себе кликати.

У нас узагалі слово теща заборонено

– зізнався український співак і додав, що називає Ніну Матвієнко мамою.

Український співак Арсен Мірзоян зізнався, як називає маму дружини
Український співак Арсен Мірзоян зізнався, як називає маму дружини

Нагадаємо, що раніше легендарна українська артистка розповідала, в яких взаєминах перебуває зі своїм зятем. Так, Ніна Матвієнко зізналась, що вона не сприймає його виключно як чоловіка своєї доньки – Арсен Мірзоян став для неї сином.

Ми живемо не як із зятем, а вже як син. З Арсеном краще, ніж із донькою

– прокоментувала побут в одному з інтерв’ю Ніна Матвієнко.

Ніби мати й син живуть вони й у побуті. Після початку повномасштабної війни Тоня Матвієнко вирушила з дітьми жити за кордон, а її мама та чоловік залишились вдома.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?