Кіркоров розкрив свої почуття до чоловіка, з яким знайомий багато років: “З днем народження, коханий”

Епатажний російський співак Філіп Кіркоров неоднозначно привітав свого концертного директора з днем народження, зізнавшись йому в почуттях публічно.

Філіп Кіркоров лише раз був одружений з жінкою, його колишня дружина – Примадонна Алла Пугачова. Через суттєву різницю в віці (Кіркоров молодше на 18 років) публіка не вірила в цей роман, але вони були в шлюбі цілих 11 років і навіть обвінчались. Однак в результаті вони все ж розійшлись, зараз легендарна артистка щаслива в шлюбі з Максимом Галкіним, який ще більше молодший за неї, ніж Кіркоров. Він же і познайомив екс-дружину з майбутнім чоловіком.

Філіп ще багато років називав Аллу Борисівну коханням всього життя, але чутки про його захоплення чоловіками ходили завжди. Він більше не одружувався ні з ким, не представляв інших жінок своїми обраницями, дітей йому народила сурогатна матір. Чого тільки вартують епатажні сценічні образи Кіркорова, а також його витівки на сцені, наприклад дует з Миколою Басковим в блакитних шортах.

Басков, Кіркоров, Лазарєв та інші зірки, змушені приховувати свої справжні почуття
Басков і Кіркоров змушені приховувати свої справжні почуття

На цей раз Філіп Кіркоров проявив ніжність до свого концертного директора Артема Кияшко, з яким вони давно знайомі, але співпрацювати почали тільки в 2021 році після звільнення колишнього директора Геннадія Рибака.

Співак зворушливо привітав Артема з днем народження і виставив їх спільні фото в своєму Інстаграм-блозі:

З днем народження, коханий директор Артем! Мені пощастило, що ми не тільки дивимось в одному напрямку, але і рухаємось до єдиних цілей! Дякую, що поруч і даєш напрямок…

написав Кіркоров.

Кіркоров втомився приховувати свою сутність і висловив почуття до чоловіка
Кіркоров втомився приховувати свою сутність і висловив почуття до чоловіка

Деякі користувачі Мережі відмітили, що Філіп підозріло ніжно звернувся до свого колеги та інтерпретували це як натяк на більш близькі відносини між ними.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.