Він ігнорив після першого побачення, вона – написала перша: як почались стосунки Маші Єфросиніної з Хромаєвим

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вже 20 років перебуває у щасливому шлюбі, втім її історія з Тимуром Хромаєвим могла б і не початись, якби не одне "але"

Нещодавно на YouTube-каналі відомої української телеведучої та благодійниці вийшов новий випуск шоу “Дорослі дівчата”. Епізод був присвячений розмовам про стосунки та романтику, на честь минулого Дня святого Валентина. Втім, традиційно Маша Єфросиніна та Оля Полякова обговорили доволі відверті ситуації зі свого життя.

Так, українська ведуча розповіла, як починались її стосунки з Тимуром Хромаєвим, бізнесменом, з яким зірка з 2003 року перебуває у щасливому шлюбі та виховує двох дітей. За спогадами знаменитості, кохання всього її життя виявився першим та останнім чоловіком, якому вона написала першою.

Маша Єфросиніна розповіла про початок стосунків з Хромаєвим
Маша Єфросиніна розповіла про початок стосунків з Хромаєвим

Відома українська телеведуча пригадала, що одразу після їхньої першої ночі разом Тимур Хромаєв просто зник. Чоловік не виходив на зв’язок, не телефонував і навіть не писав Маші Єфросиніній. У певний момент знаменитість змирилась, адже така поведінка чоловіків, на жаль, вже була для неї звичною.

Потім я чула якусь єресь, типу “Ти для мене занадто сильна”… Найулюбленіша моя тема, цитатник усіх колишніх – “Я тебе не гідний”. Я б ніколи у своєму житті не написала й не передзвонила…

– зізналась Маша Єфросиніна, проте все змінилось в один момент.

На день народження Маші Єфросиніній вручили премію в галузі шоубізнесу “Чорна перлина”. На заході національного масштабу ведуча хотіла з’явитись не сама, а зі супутником – красивим чоловіком. З цим проханням вона написала майбутньому чоловікові.

Єфросиніна пригадала, як її чоловік ігнорував її після близькості
Єфросиніна пригадала, як її чоловік ігнорував її після близькості

Вже на заході чоловік Маші Єфросиніної дізнався, що той день для ведучої був важливим не лише через нагороду – зірка святкувала день народження. Хромаєву стало дуже соромно за те, що він раптово зник та ще й не привітав Єфросиніну, тому після заходу він запросив свою майбутню дружину до ресторану.

З цього почались їхні серйозні стосунки. Втім, зізналась Маша Єфросиніна, якби чоловік у той момент не проявив ініціативи, вони б ніколи не продовжили спілкуватись і тим паче ніколи б не стали парою.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!