Тонка комбінація абрикосового кольору і пальми: Нікітюк зізналась, де ночує та де б їй насправді хотілось бути

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк чесно розповіла, де їй, проти власного бажання, доводиться ночувати та де б вона насправді хотіла опинитись

Одна з найвідоміших телеведучих України Леся Нікітюк завоювала популярність завдяки відмінному почуттю гумору. Так, зірка вміє вдало пожартувати та “підколоти” не лише на сцені чи в об’єктиві знімальних камер, а й у реальному житті. Знаменитість активно підіймає настрій своїм шанувальникам, які стежать за її особистим блогом.

Нещодавно відома українська ведуча поділилась фотографією на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Леся Нікітюк позувала в яскравій спідній комбінації абрикосового кольору, а в руках тримала настільну прикрасу у вигляді пальми. Зірка зізналась, що поставила її біля свого ліжка вдома, аби уявляти, що насправді спить десь на островах.

Відома ведуча Леся Нікітюк поділилась стильним фото у своєму блозі
Відома ведуча Леся Нікітюк поділилась стильним фото у своєму блозі

В описі до опублікованої Історії знаменитість поділилась планами на перші повоєнні дні. За зізнанням Лесі Нікітюк, після перемоги вона одразу вирушить на теплі острови. Зірка також залишила опитування для своїх шанувальників. Ведуча заохотила підписників зізнаватись, хто з них зараз під пальмами.

Варто зазначити, що пальми, ймовірно, є улюбленою рослиною відомої української телеведучої. Так, раніше в особистому блозі знаменитість показувала свою постільну білизну, на якій, як не дивно, намальовані тропічні пальми.

Леся Нікітюк показала власну постільну білизну з пальмами
Леся Нікітюк показала власну постільну білизну з пальмами

До початку повномасштабної війни відома українська ведуча була частою гостею аеропортів по всьому світі. Знаменитість часто подорожувала, а найулюбленішим місцем для відпочинку були саме тропічні острови. Звідти в Лесі Нікітюк є багато фотографій та відео, а ще більше – спогадів.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.