Дві доньки Алли Пугачової кардинально не схожі одна на одну: хто з них став красунею і копією Примадонни

Легендарна співачка Алла Пугачова являється матір'ю двох доньок, які народилися з різницею у віці більше 40 років. Пророкують, що саме молодша донька Примадонни повторить її неймовірний успіх.

Ліза Галкіна могла би бути онучкою співачки Христини Орбакайте, але являється її рідною сестрою. Різниця у віці між сестрами аж 42 роки.

Свою першу доньку Христину Алла Пугачова народила у 1971 році, коли вийшла заміж за артиста естрадно-циркового жанру Миколаса Орбакаса. Тоді Пугачова тільки починала свою зіркову кар’єру і мало часу приділяла сім’ї. Саме тому шлюб з Орбакасом розпався вже через декілька років.

Пугачова неодноразово розповідала в інтерв’ю, що жалкує про те, що не додала своїй старшій доньці материнської любові. Коли Христина росла, Пугачова була у постійних роз’їздах, на гастролях, тож дівчинку в більшій мірі виховувала бабуся. Лише через багато років Примадонна зрозуміла, що не правильно розставляла пріорітети у житті.

Як виглядає молодший брат Орбакайте по батьку
Старша донька Пугачової Христина Орбакайте

Коли у Алли Борисівни народилася молодша донька, вона одразу зрозуміла, що буде виховути її зовсім по-іншому.

Ліза Галкіна з’явилася на світ у 2013 році шляхом сурогатного материнства. Хоча виносила її не Алла Пугачова, біологічно саме вона являється її матір’ю. Ліза Галкіна росте неймовірно красивою дівчинкою і з раннього дитинства вражає публіку своїми талантами та харизмою.

Ліза Галкіна
Молодша донька Алли Пугачової Ліза Галкіна

З раннього дитинства Ліза вивчає мови, грає на музичних інструментах, займається вокалом, танцями і акторською майстерністю. Чоловік Пугачової Максим Галкін часто публікує у своєму Інстаграм-блозі відео з Лізою і дивує її талантами. У свої 9 років дівчинка вільно спілкується французькою мовою, грає на піаніно і неймовірно гарно співає.

Крім того, Ліза дивує своїми манерами: вона дуже вихована, спокійна і врівноважена. З таким набором якостей, як у молодшої доньки Пугачової, очевидно, що вона виросте великою людиною. Пророкують, що дівчинка піде по стопах своєї зіркової мами і досягне неабияких успіхів.

Популярне

Схожі статті

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.