Ольга Фреймут зустріла 41-річчя без макіяжу і в чорно-білих тонах: ревізорці у Великобританії невесело

До 40 років Ольга Фреймут відзначала день народження, як годиться, весело і з розмахом. Та 2022 рік усе змінив, адже у переддень 25 лютого розпочалася активна фаза війни, і тепер ревізорці уже не до святкувань.

Свій 41-ий день народження Ольга зустріла без особливої радості, адже напередодні українці відзначали сумну дату – річницю російсько-української війни. Передати настрій, що панує на душі, колишній ведучій допомогла чорно-біла світлина. Фреймут знята без мейкапу і в сумі опускає очі долі. Іменинниця звернулася до підписників сторінки в Інстаграмі з філософським запитанням:

А ви знаєте, що невидиме важливіше, ніж видиме?

Вона це вже втямила, залишилася черга за прихильниками блондинки. Ольга сповістила, що частенько навідується в Аптекарський сад Челсі, де милується первоцвітами і споглядає за концертами жаб на ставку. Та коли дивиться на англійську природу, подумки уявляє кущ жасмину, що зростає біля її будинку в Києві, і будь за що мріє повернутися туди якомога швидше. На жаль, поки що це бажання залишається недосяжним.

Це вже друге поспіль святкування дня народження телезірки за кордоном. Нині вона з дітьми й чоловіком Володимиром Локотком мешкає в Лондоні. За кордон велика родина виїхала ще до початку війни. Збиралися відзначити 40-річчя Фреймут у Провансі. Та до України так і не повернулися.

Ольга Фреймут з родиною нині перебуває в Лондоні

У лютому 2022 року Ольга втямила, що буде щось лихе, коли іноземці почали масово покидати територію України. Сама Фреймут тікати не збиралися. З Валерієм і Євдокією поїхала до Франції, щоб відзначити 40-річчя, але назад зі зрозумілих причин уже не повернулася. Коли до дружини з дітьми доєднався глава родини, невідомо. Нині ревізорка працює в Лондонському друкованому виданні Sunday Express, де їй довірили українську колонку.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.