Доньці шоумена Джеджули минуло 2 рочки: тато не бачив Адель вже 7 місяців, як і сина від Санти Дімопулос

Андрій Джеджула щемко привітав свою донечку Адель з 2 рочками. На жаль, татусь не має змоги побачитися з дитиною вже кілька місяців поспіль, і не лише через війну. На те є інші причини.

Шоумену не щастить з дружинами і дітьми. З першою Сантою Дімопулос вони розлучалися зі скандалом і довго не могли поділити сина Даніеля. З Юлією Леус ситуація відтворилася майже дзеркально.

Андрій двічі одружувався з блогеркою – у 2017 і 2019 роках. Після другого весілля дружина завагітніла і на світ з’явилася донька, яку батьки назвали Адель. Відтоді в пари почалися проблеми.

Юлія звинуватила чоловіка у рукоприкладстві, забрала дитину і поїхала. Джеджулі довелося через суд виборювати право бачитися з рідною кровиночкою. А потім у родині Андрія сталося горе. Торік у січні тато втрапив до реанімації. Шоумен не зміг прийти на побачення з донькою, адже займався похоронами. Це страшенно збісило Леус. Молодичка заборонила Джеджулі побачення з дитиною взагалі.

Коли почалася війна, Юлія з Адель виїхала у Хмельницький, а Андрій залишився у Києві, активно допомагаючи теробороні. Чоловіку довелося знову звернутися до суду за захистом своєї честі і репутації, бо набридло, що колишня весь час сипле в його бік звинуваченнями. Дійшло до того, що Юлія заявила, буцімто благовірний не лише лупцював, але й додавав їй наркоту в каву.

Колись Андрій Джеджула був щасливий з другою дружиною і донечкою

Вітаючи донечку з 2 рочками в Інстаграмі, татусь із сумом заявив, що не може бачитися з дитиною, тому і спільну світлину виклав не найсвіжішу. З первістком Даніелем Джеджула теж не бачиться, бо Санта вивезла його сина за кордон, щойно почалися бойові дії. Але тато з сином ледь не щодня спілкуються по відеозв’язку.

Підписники підтримали згорьованого татка підбадьорливими словами:

Дико, коли мами роблять невинне маля таким собі м’ячем і не дають татові бачитися з дитиною”.

“Тато повинен бути у житті кожної дитини. Я ніколи не розуміла тих жінок, які забороняють спілкуватися, бачитися з татом. Я сподіваюсь, що у вас усе налагодиться”.

“Колись вона це прочитає і відчує, як сильно ви її любите!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.