Скільки коштують будинки і квартири Віри Брежнєвої, Анни Сєдокової, Світлани Лободи: “ВІА Гра” озолотила

Героїні нашої сьогоднішньої статті стали відомими завдяки участі в легендарному гурті "ВІА Гра". Зараз ці співачки – відомі та заможні і мають елітну нерухомість, яка коштує нечуваних грошей.

Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Анна Сєдокова – всі ці співачки починали свою зіркову кар’єру з участі в популярному гурті “ВІА Гра”. Саме участь у цьому гурті дала гарний старт для розвитку сольної кар’єри. Хтось із них досягнув більших успіхів, хтось менших, втім вони троє наразі являються відомими та заможними артистками і можуть похвалитися дорогими автівками і елітним житлом.

Світлана Лобода

Скільки коштує будинок Лободи
Скільки коштує будинок Лободи

До початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода 8 років жила і працювала в росії. Там вона обзавелась і нерухомістю. Відомо, що у співачки є трикімнатна квартира в москві, яка дісталася їй від бабусі, але там співачка не жила. Останні роки Світлана проживала в будинку у підмосков’ї, вартість якого 0,9 млн доларів.

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Лобода покинула росію і виступила проти війни. Співачка не збирається більше повертатися в країну-агресорку. Наразі невідомо, що буде з майном співачки у росії.

Варто відзначити, що нерухомість Лобода має також і в Україні, Думаї та в Європі.

Віра Брежнєва

Скільки коштує будинок Брежнєвої
Скільки коштує будинок Брежнєвої

Брежнєва, як і Лобода останні роки жила в росії, але виїхала звідки, як тільки почалася повномасштабна війна. Виїхав з росії також і чоловік співачки Костянтин Меладзе, він зараз проживає в Італії. Відомо, що Брежнєва жила у підмосков’ї в елітному селищі та мала будинок на 400 кв м. Вартість такого будинку в цьому селищі ріелтори оцінюють в 1-1,5 млн доларів.

Також у Брежнєвої і Меладзе є нерухомість і Італії і в Україні.

Анна Сєдокова

Скільки коштує квартира Сєдокової
Скільки коштує квартира Сєдокової

Ще одна екс-віагрянка Анна Сєдокова останні роки живе на 2 країни: в росії та США. В Америці співачка з чоловіком орендують будинок і схоже в майбутньому вони планують жити саме в росії. Там вони взяли 2 величезні квартири в новострої в іпотеку в центрі москви. Наразі там йде ремонт. Відомо, що вартість однієї квартири складає 770 тисяч доларів.

До слова, Анна Сєдокова після початку повномасштабної війни в Україні зайняла мовчазну позицію і ніяк не коментує те, що відбувається. Втім, вже точно відомо, що співачка не збирається покидати росію.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.