Олег Скрипка розкритикував Дорофєєву, Христина Соловій – Кароль, а Осадча – Меладзе: скандали на сцені

В українському шоу-бізнесі є все: дружба, кохання, скандали і конфлікти. Хто з українських зірок недолюблює один одного і чому – далі в матеріалі.

В українському шоу-бізнесі завжди були сварки та конфлікти між зірками, про які знали їхні прихильники. Зараз, коли в Україні триває повномасштабна війна, непорозумінь стало ще більше.

Олег Скрипка і Надя Дорофєєва

Олег Скрипка розкритикував Дорофєєву
Олег Скрипка розкритикував Дорофєєву

Нещодавно відомий український співак Олег Скрипка в інтерв’ю  “Твоєму місту” гостро висловився про артистів, які стали патріотами лише після початку повномасштабної війни в Україні. Зокрема артист заговорив про Надю Дорофєєву. Скрипка заявив, що Дорофєєва – не людина сцени, а бізнесмен сцени, тож співачка стала щирою патріоткою лише тоді, коли їй це стало вигідно.

Катя Осадча і Валерій Меладзе

Осадча розгромила Валерія Меладзе за боягузтво
Осадча розкритикувала Валерія Меладзе

Не так давно Катя Осадча розкритикувала Валерія Меладзе і назвала його боягузом. Все почалося з того, що Валерій Меладзе під час закритого новорічного корпоративу в Дубаї відповів на український лозунг “Слава Україні” від одного з глядачів і відповів: “Героям слава”. Це зафільмували на відео і ролик дуже швидко розлетівся по Мережі. Відео моментально підхопили російські пропагандисти, які почали вимагати позбавити Меладзе російського громадянства і вигнати з країни. Через сильний натиск Валерій Меладзе зробив допис у своєму Інстаграм-блозі, де почав виправдовуватись та назвав російський і український народи братськими і не хоче війни. Саме це висміяла Катя осадча. Вона назвала Меладзе боягузом і закликала публіку не слухати більше його пісень.

Катерина Осадча висловилась про боягузтво Валерія Меладзе
Катерина Осадча висловилась про боягузтво Валерія Меладзе

Тіна Кароль і Христина Соловій

Соловій розкритикувала Кароль
Соловій розкритикувала Кароль

Не так давно молода співачка Христина Соловій негативно виразилась про відому артистку Тіну Кароль. Соловій сказала, що творчість Кароль її ніколи не чіпляла. Більш того, Христина не вважає, що Тіна зробила, хоч якийсь вклад в українську культуру. Ба більше, дівчина вважає, що навіть зрадниця Ані Лорак зробила для української сцени більше, Тіна Кароль.

Тіна Кароль на це відреагувала дуже спокійно. Вона просто посміялася зі слів дівчини.

Варто відзначити, що Соловій має таке упередження ставлення до Кароль після проєкту “Голос країни”. Там Христина була учасницею, а Тіна – суддею. Кароль частенько критикувала молодому виконавицю, тож та зараз має на неї зуб.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.