Олександр Пономарьов похвалився світлиною сина Сашка: з віком підліток стає всі більше схожим на матір Вікусю

Син Олександра Пономарьова досяг повноліття. Татусь обожнює нащадка і за будь-якої нагоди намагається проводити час із Сашком. Та, підростаючи, у підлітка можна знайти все менше батькових рис.

Олександр Пономарьов виховав трьох дітей – двох доньок і сина. З наймолодшим нащадком Сашком у татуся склалися теплі дружні відносини, хоч їм і не довелося жити разом.

Маму свого сина Вікторію Мартинюк співак обожнював і всіляко афішував стосунки навсібіч. Навіть зняв кохану в кліпі “Я твій Дід Мороз”. Ідилія тривала 6 років. Та скандальне і болюче розлучення з численними обвинуваченнями в усіх смертних гріхах охолодило запал золотого голосу країни.

Відтоді деталі особистого життя Пономарьов тримає під сімома печатками. Ніхто не знає ні імені, ні як виглядає його нинішня обраниця. Натомість світлини з сином Олександр не приховує. Щойно відбувається зустріч, відразу ж викладає в мережу фотозвіти. Тож як дорослішав хлопчик можна прослідкувати по Інстаграму співака.

На жаль, у день 16-річчя 15 лютого татуся поряд із сином не було. Він обмежився привітанням нащадка, подарувавши йому фотоколаж зі світлин, зроблених у різні роки життя хлопчика.

Зустрічалися тато з сином востаннє 8 місяців тому, що надзвичайно розчулило підписників співака. Сашко-молодший вразив публіку, оскільки значно виріс і все менше став нагадувати татка – пішов у мамин рід. У коментах під постом можна прочитати таке:

Пора купувати смокінг на весілля”.

“Красунчики!”

“Подорослішав, змужнів”.

“Класнючка який – наш Сашка-Пономаряшка!

До війни обидва Олександри хоча б раз на рік вибиралися у подорож, де проводили час весело і з користю, набираючи чималу купу вражень і надихаючись досвідом життя в інших країнах. Чи піде син по стопах батька і почне брати штурмом шоубіз, поки що невідомо. Стартовий майданчик для цього є непоганий.

Від першої дружини в Пономарьова є донька Євгенія. А доньку Олени Мозгової Зою Олександр всиновив і виховав як рідну.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.