Могилевська в 29, Білик в 38: в якому віці співачки Кароль, Лорак, Руслана та інші стали народними артистками

В українському шоу-бізнесі є зірки, які стали гордістю нації та здобули звання народних артистів України в дуже молодому віці. Дізнайтесь, хто і у скільки.

Наталія Могилевська

Закохана Наталія Могилевська розповіла про свого нового шаленого чоловіка
В якому віці Наталія Могилевська стала народною артисткою

Троянда української естради – Наталія Могилевська наймолодшою серед відомих співачок здобула звання народної артистки. Це сталось в 2004 році, коли їй було 29. Вона написала десятки пісень, які стали справжніми хітами, отримала безліч нагород і зараз виступає по всій Україні, включаючи прифронтові міста з авторською виставою. Могилевська справжня народна улюблениця.

Ані Лорак

Ані Лорак на Євробаченні
Ані Лорак на Євробаченні

Співачка, яка колись прославляла Україну, але зараз здобула славу зрадниці – Ані Лорак. З 2014 року вона живе і працює в росії, а після подій 24 лютого 2022 року мовчить і продовжує кар’єру в росії. В 2008 році 30-річна Ані Лорак стала народною артисткою після того, як поїхала на конкурс “Євробачення” від Україні і зайняла друге місце з піснею “Shady Lady”.

Руслана Лижичко

Руслана на Євробаченні
Руслана на Євробаченні

“Дикунка” Руслана Лижичко перша в історії України, хто здобув перемогу на “Євробаченні”. Це сталось в 2004 році і тоді ж зірку удостоїли званням народної артистки. Їй на той момент був 31 рік.

Тіна Кароль

Коли Тіна Кароль стала народною артисткою
Коли Тіна Кароль стала народною артисткою

Поп-діва української сцени Тіна Кароль пізніше всіх з героїнь підбірки присвоїли горде звання – в 2017 році, але вона ще тоді була досить молода, їй було 32 роки. Зараз Тіна – голос України, який звучить в усьому світі і не дає нікому забути, що в країні триває війна.

Джамала

Джамала на Євробаченні
Джамала на Євробаченні

Після Руслани Джамала – друга українська співачка-переможниця конкурсу пісні “Євробачення”. В переможний 2016 рік її зробили народною артисткою, це було в її 33 роки. Як і Тіна Кароль, Джамала зараз виконує важливу дипломатично-культурну місію і наближає головну перемогу на своєму фронті.

Ірина Білик

Ірина Білик робила пластичні операції
Коли Ірина Білик стала народною артисткою

Знаменита співачка Ірина Білик почала свою кар’єру на великій сцені дуже давно, ще в дев’яностих. За багато здобутків і внесок в розвиток української культури в 2008 році її нагородили званням народної артистки. Ірині тоді було 38.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.