Мішина, Полякова, Заріцька дозволили собі трішки розслабитися: дехто відпочив у Карпатах, а хтось і у Франції

Перший шок і відсутність концертів минули, й артисти потроху повертаються до звичного робочого графіка. Навіть виділяють у ньому декілька днів, щоб перепочити і помилуватися гарними природними краєвидами.

Ксенія Мішина

Актриса вирішила сумістити роботу з відпочинком і відбула за кордон. Спочатку брала участь у зніманнях у Хорватії. Потім представила прем’єру нового проєкту в Бельгії. Далі подалася у бік моря, опинившись на Лазуровому узбережжі Франції.

Та якщо серіал “Чесна угода” за участі Мішиної викликав в українців гордість, то відвідини Ніцци неабияк розлютили хейтерів. Ксенія перебувала там разом із сином Платоном і погодилася взяти участь у фотосеті на набережній. Земляки порадили зірці під час війни насолоджуватися відпочинком тихо, а не робити з цього ціле шоу.

Оля Полякова

Блондинка з доньками відвідала Буковель. Родина врешті об’єдналася і змогла деякий час побути разом. Маша й Аліса нині перебувають на навчанні в Англії, тож залюбки повернулися в Україну хоч ненадовго.

З фотозвітів, опублікованих у мережі, видно, що час родина проводила весело – спускалися на лижах, ласували місцевими смаколиками, каталися на упряжці. З номера Полякової 5-зіркового готелю відкривається шикарний вид на гори.

Олександра Заріцька

Солістка гурту KAZKA встигла побувати в Карпатах ще восени. Разом із коханим Павлом, з яким Саша збирається зіграти весілля після Перемоги, гарно провели час, судячи з фото і відео, викладених у мережу.

Олександра Заріцька чудово провела час у Карпатах із бойфрендом

Заріцька не посоромилася показати фанам провокативну світлину, де перебуває з нареченим прямо в ліжку свого номера. А ще порадувала гарними карпатськими краєвидами. Саша живе разом і музикантом і вже розпланувала, що весілля вони зіграють у двох локаціях – в горах у Карпатах та на морі в Ялті.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.