Не Султан Сулейман: з яким актором Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках “Величного століття”

Турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі отримала славу, зігравши роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття". На зйомках зірка закрутила роман з колегою.

Турецький серіал “Величне століття” став дуже популярним в багатьох країнах. Його сюжет розповідає про реальні події та життя Османської імперії в період правління султана Сулеймана Величного, а також його відносини зі слов’янською рабою Олександрою.

З ким Мер'єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття
З ким Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття

Як виявилось, на зйомках “Величного століття” не обійшлося без реальних історій кохання. Актори Мер’єм Узерлі і Озан Гювен закрутили роман, чим дуже здивували колег по цеху. Для глядачів це також було повною несподіванкою, тому що більш логічним для Хюррем було закохатись в актора, який зіграв султана Сулеймана, адже по сценарію у них було багато любовних сцен, але її серце вибрало Рустем-паша.

Озан Гювен в ролі Рустем-паша
Озан Гювен в ролі Рустем-паша

В інтерв’ю Озан Гювен зізнавався, що краса Узерлі підкорила його одразу, вони зустрічались з 2014 по 2015 рік. Їх любов знайшла відображення в кіно – пізніше зіркова пара зіграла головні ролі подружжя в фільмі “Материнська рана”. Мер’єм завжди відгукувалася про Озана в найкращому ключі і дякувала за підтримку у важкий період її життя. Не зважаючи на розставання, колишні залишились найкращими друзями.

З ким Мер'єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття
З ким Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття

Нагадаємо, у Мер’єм Узерлі є двоє дітей. В 2014 році вона народила дочку від турецького бізнесмена Джана Атеша, з яким розсталась з гучним скандалом, знаходячись на четвертому місяці вагітності. В 2021 році Хюррем Султан стала мамою вдруге. Вона народила дівчинку, її батька, американського бізнесмена, актриса приховувала від публіки, а згодом Мер’єм повідомила, що розійшлась з батьком молодшої доньки після двох років відносин. Всі романи Узерлі були нетривалими і не довели до заміжжя.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.