На кого вчиться 19-річна донька Ігоря Кондратюка: здобуває топову космічну освіту в США

61-річний продюсер Ігор Кондратюк не охоче говорить на публіку про особисте життя, хоча він є зразковим сім'янином. Чоловік вже багато років знаходиться у шлюбі і має трьох дорослих дітей.

Ігор Кондратюк – відома та досить скандальна персона в українському шоу-бізнесі. Публіка добре знає шоумена по телепроєкту “Шанс” та різних талан-шоу. Кондратюк завжди позиціонував себе, як суворого, вимогливого експерта і не завжди добирав слова, коментуючи виступи учасників теле-шоу. Чоловік неодноразово був учасником конфліктів з відомими людьми, втім ніколи не світився у скандалах, щодо особистого життя.

Ігор Кондратюк одружений з фінансовим директором Олександрою вже більше 25 років. У шлюбі в них народилося троє дітей: двоє синів та донька. Всі троє вже повнолітні.

Ігор Кондратюк зі своєю великою та дружньою сім'єю
Як виглядають дружина та діти Кондратюка

І сини і донька Кондратюка обрали для себе шлях не пов’язаний із шоу-бізнесом. Один із синів пішов у сферу маркетингу, а інший монтує соціальні ролики. А ось донька Кондратюка Поліна обрала для себе дуже неочікувану сферу – інженера космічних систем. Зараз 19-річна дівчина навчається в одному з топових вищих навчальних закладів у США. Варто відзначити, що Поліна завжди була зразковою ученицею і закінчила середню школу з золотою медаллю.

Ігор Кондратюк показав, як виглядає його вже доросла донька
Як виглядає донька Кондратюка

Кондратюк зізнається, що дуже гордиться своєю донькою. В одному з інтерв’ю Ігор розповів, що вибір доньки навчатися на інженера космічних систем був несподіваним для нього, але він підтримали рішення дівчини. За словами Кондратюка, навчання в США не просте, але його донька справляється і вчиться дуже добре.

Варто відзначити, що багато зірок відправляють своїх дітей навчатися саме за кордон. Так, 20-річний син Каті Осадчої навчається в США, 18-річна донька Полякової – в Лондоні, а син Тіни Кароль з 7 років навчається у Великій Британії.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.