Дружина Міхеіла Саакашвілі Ліза Ясько ростить спільну доньку, якій два рочки: як виглядає дівчинка

Народні хвилювання під грузинським парламентом у Тбілісі зібрали чимало охочих висловитися проти дій народних обранців і місцевої влади. Серед мітингарів була помічена й українка Ліза Ясько. Депутатка тримала за руку 2-річну донечку, батьком якої виявився колишній президент країни Міхеіл Саакашвілі.

Опальний політик, що нині перебуває за ґратами, похвалився світлинами коханої і позашлюбної донечки в мережі, підписавши: “Мої дві найбільші радості в дії”. Ліза не побоялася взяти участь у мітингу разом з Еліс-Марією, попри використані владою брандспойти і сльозогінний газ.

Міхеіл Саакашвілі і його кохана Ліза Ясько

На сторінці Саакашвілі у Facebook з’явилися фотографії, де його кохана з дитиною і співачкою Софією Ніжарадзе перебувають серед протестувальників. Те, що окрім законних дітей, має й незаконне дитя, Міхеіл сповістив ще у січні 2022 року. Влітку Еліс, яка поки що незнайома зі своїм батьком, відзначатиме 3 рочки.

55-річний двічі грузинський президент має дорослих синів Едуарда і Ніколоза, яких політику народила колишня дружина Сандра Рулофс. Тепер усі думки турботливого татуся про маленьку донечку і її маму.

Софія Ніжарадзе з донькою Лізи Ясько від Міхеіла Саакашвілі

Раніше депутатка від партії “Слуга народу” Ясько розповідала, що знайшла в грузині споріднену душу. Причому не лише у стосунках, але й в політиці, спілкуванні й інших аспектах життя. Їхнє кохання дівчина вважає справжнім і щирим.

Ліза запевняла, що роман із Міхаелем закрутила, коли чоловік був уже розлученим. Хоча можна пригадати реакцію Сандри на повідомлення про стосунки пари. Жінка сказала, що дізналася про новий роман благовірного із преси.

Ясько вважає Саакашвілі першим справжнім коханням, хоча до цього в неї був хлопець, та згодом вони розсталися, бо дівчина знайшла партнера на 23 роки старшого від себе. З попередницею служниця народу незнайома. Але вже бачилася зі старшим сином Саакашвілі й іншою ріднею грузина.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!