Пуф із тигровим принтом, канделябри, статуї: як виглядає будинок Камалії і Захура в Лондоні за 500 млн гривень

Українська співачка Камалія заміжня за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. У зіркового подружжя є розкішні будинки в Україні та Великобританії.

Найбагатша українська співачка Камалія вже більше року розривається між роботою в Україні та сім’єю, яка зараз живе у Великобританії. Чоловік зірки Мохаммад Захур через повномасштабну війну в Україні забрав їх дочок Арабеллу і Мірабеллу в Лондон, а Камалія приїздить до них тільки щоб побачитись, більшу частину часу вона проводить в Києві, працюючи на благо своєї країни.

Як виглядає будинок Камалії і Захура в Лондоні за 500 млн гривень
Як виглядає будинок Камалії і Захура в Лондоні за 500 млн гривень

Артистка та її коханий дали інтерв’ю британським ЗМІ, яке опублікувала в своєму Інстаграм-блозі. Зіркове подружжя запросило журналістів до себе в будинок на півночі Лондона. Його вартість оцінюється в 10 мільйонів фунтів стерлінгів (майже 500 млн гривень).

По опису інтерв’юерів з’ясувалось, що їх маєток може умістити половину населення британського міста Лідс – стільки у них диванів з різноманітними принтами: леопардовим, кольору фуксії, в золотих ковдрах.

Посередині — пуф із тигровим принтом, щоб урізноманітнити обстановку. Стільниці прикрашають канделябри та маленькі мармурові статуї жінок. Лампи сидять на стовпах заввишки до пояса. Усі штори закриті, а зовнішні вікна закриті електронними віконницями, щоб захистити будинок від грабіжників у пошуках “нового диван”. Якби навіть вони втратили двох чи трьох диванів, господарі навряд чи помітили б

, – зазначається в інтерв’ю.

як виглядає будинок Камалії і Захура в Лондоні за 500 млн гривень
Як виглядає будинок Камалії і Захура в Лондоні за 500 млн гривень

В центрі кімнати у них стоїть караоке-машина, 16-місцевий обідній стіл, але не зважаючи на всю цю розкіш, Камалія не хоче бути в Британії.

Я живу в Києві. Я повертаюся в Україну та починаю працювати з армією, співпрацювати з армією, з народом та дітьми. Із вересня я знову почала жити в Україні

, – поділилась співачка.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.