Службовий роман, про який ніхто не знав: як мандрівник Дмитро Комаров зустрів майбутню дружину на 1+1

Містичне знайомство зіркової пари, яке закінчилося одруженням та щасливим шлюбом. Невже комусь було вигідно, щоб Діма та Олександра були разом? Всі подробиці тут.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко познайомилися під час шоу, де дівчина була учасницею, а ведучий був у журі, проте при таких обставинах їх зустріч могла і не відбутися.

 

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров
Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров

Зіркова пара розповідала, що вважають своє знайомство містичним, бо великого бажання відвідувати цю подію не було, але так склалося, що все-таки вони опинилися в потрібний час в потрібному місці.

Дмитра просили, щоб він став членом журі на конкурсі “Міс Україна-2016”, а він у свою чергу намагався довго відмовитися від участі, бо не любить подібні заходи. Все-таки організаторам вдалося його вмовити, не зважаючи, на щільний графік зірки. Олександра також не хотіла брати участь в конкурсі.

Дмитро Комаров та індіанці племені ваорані
Дмитро Комаров та індіанці племені ваорані

Так і розпочався шлях до майбутніх стосунків, проте Комарова спіткали маленькі невдачі, адже Саші він зовсім не сподобався. Мандрівник почав дізнаватися особисті контакти дівчини та кликати на побачення, однак вона йому відмовила і нікуди не пішла. Діма не здавався та продовжував добиватися зустрічі.

Комаров влаштовував благодійний вечір та подумав, що Кучеренко це буде цікаво і вона погодиться прийти. Він виявився правим, цього разу майбутня дружина йому не відмовила. Тоді Олександра подивилася на ведучого з іншого боку, вона зрозуміла, що він той, кого вона шукала все своє життя. Про стосунки вони не повідомляли, але сильно і не приховували.

Зіркова пара
Зіркова пара

У 2017 році закохані взяли участь в танцювальному проєкті “Танці з зірками”, але ніхто з глядачів та присутніх не здогадався, що вони разом.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.