Смачна кава в гарній компанії: 73-річний Михайло Поплавський показав, як зустрічає ранок

Співаючий ректор Михайло Поплавський, поділився з фоловерами рутиною свого ранку. Стильний образ, смачна кава та окуляри - секрет бадьорості Михайла Михайловича.

Михайло Поплавський показав як починає свій ранок та відкрив таємницю, завдяки якій  йому вдається залишатися бадьорим та продуктивним. Смачна кава в чудовій компанії – незмінні складові успішного дня. Співаючий ректор, попросив своїх прихильників більше посміхатися, а також побажав гарного дня.

Нагадаємо, нещодавно Михайло Михайлович повідомив, що йде з посади ректора, а працював він в Університеті культури та мистецтва. Поділився такою новиною напередодні ювілейної дати – 30 років, як він став очільником КНУКіМ.

Шоумен не йде з університету він вирішив, що настав час передати повноваження молодому наступнику, а сам  обійме посаду голови вченої ради. Чоловік декілька років розповідав, що збирається завершувати кар’єру ректора і от він вирішив, що час настав.

Михайло Поплавський із студентками
Михайло Поплавський із студентками

Артист наголосив, що потрібно вчасно йти зі сцени під бурні овації і мати почуття міри, адже створення Університету майбутнього було його давньою мрією і він весь цей час, разом зі своєю командою, докладали чимало зусиль для її реалізації.

Михайло Поплавський відкрив факультет ТikТоk
Михайло Поплавський відкрив факультет ТikТоk

Михайло Поплавський почав очолювати університет у 1993 році, а  також він перший заснував славнозвісний факультет TikTok, який відразу набрав популярності. Він вважав своєю місією українізувати цю мережу, адже він хотів вести за собою талановиту та креативну молодь, яка буде прославляти нашу країну та виводити на новий рівень. Ректор неодноразово заявляв, що Університет культури – це бренд, який має підкорити світовий інформаційний простір.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.