Як виглядає єдина донька Віктора Павліка: дівчина дуже схожа на зіркового татуся

Доньці відомого співака Віктора Павліка 35 років, але виглядає вона на всі 20. Жінка дуже схожа на свого тата. Всі деталі вже в цьому матеріалі.

Віктор Павлік – український співак, якого всі знають завдяки пісні “Шикидим”. Чоловік був чотири рази одруженим, проте донечка в нього одна. Є син від першого шлюбу – Олександр, а от Павлік, якого народила танцівниця Лора Созаєва, помер від страшної хвороби в 2020 році.

Відомий український співак Віктор Павлік має доньку, яка схожа на свого зіркового тата
Відомий український співак Віктор Павлік має доньку, яка схожа на свого зіркового тата

Старша донька Павліка Христина, яка була народжена в другому шлюбі, не захотіла будувати собі популярне та насичене зіркове життя, тому обрала спокій та маловідомість.  Дівчинці 35 років і зовнішньо вона схожа зі своїм зірковим татусем.

Христина єдина донька відомого співака Віктора Павліка
Христина єдина донька відомого співака Віктора Павліка

Незважаючи на те, що вона зовсім не публічна, інколи вдається побачити її нові фото та дізнатися, як живе доросла дитина зірки.

У її Інстаграмі не так багато фото, може викласти раз на два місяці якісь пости. Особистої інформації ніякої не має. Відомо, що жінка заміжня та має дитину. У 2013 році вона стала матір’ю та нагородила новим званням свого тата, він став дідусем.

Наразі, сам Віктор Павлік одружений на Катерині Реп’яховій, яка народила йому сина. Дівчина молодша за свого чоловіка на 28 років, проте їм це не заважає. Чутки, що вона розбила родину Катя заперечує, бо коли в артиста почалися проблеми з алкоголем поряд його дружини не було, а вона змогла допомогти Віктору.

Віктор зі своєю дружиною Катериною та сином Михайлом
Віктор зі своєю дружиною Катериною та сином Михайлом

Співак розповідав, що йому ворожка нагадала 5 одружень, проте сам артист хоче вже зупинитися і жити щасливе життя зі своєю Катериною.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.