Потап спантеличив зізнанням про те, що робить вночі з Настею Каменських: за кордоном таким не займешся

Олексій Потапенко, відомий український музикант, повернувся додому з-за кордону та розповів, чим займається з дружиною вдома. Зіркова пара насолоджується часом, проведеним разом

24 лютого минулого року відомий український музикант і продюсер Потап зустрів за кордоном. Тоді разом зі своєю дружиною Настею Каменських перебував на відпочинку. Лише через пів року після початку війни знаменитість повернувся до Києва. Втім, з того часу знаменитість таки виїжджав за межі рідної країни. Хоч артист і не афішував своїх робочих поїздок за кордон, про це було відомо.

Тепер Потап офіційно повідомив, що повернувся до рідного Києва. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитий репер показав свіжу фотографію зі своєю коханою дружиною. В описі до нової публікації знаменитість розповів, як вони з Настею Каменських проводять час разом, коли у них з’являється вільна хвилинка.

Олексій Потапенко на свіжій фотографії разом зі своєю дружиною Настею Каменських
Олексій Потапенко на свіжій фотографії разом зі своєю дружиною Настею Каменських

Відомий український музикант розповів, що, як і будь-яка інша закохана пара, вони намагаються проводити весь вільний час разом. Знаменитість зізнався, що він і його дружина готують разом їсти, розважаються, багато обіймаються та відпочивають, притулившись одне біля одного. А ось вночі, розповів Потап, вони займаються тим, що можна зробити тільки в Україні.

“Коли ми разом, то увесь час проводимо разом – готуємо їжу, валяємось під ковдрою, обнімаємось, а вночі втрачаємо нервові клітини від ракет і тривог”, – розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олексій Потапенко.

Відомий український музикант Олексій Потапенко розповів про час разом із коханою дружиною
Відомий український музикант Олексій Потапенко розповів про час разом із коханою дружиною

Нагадаємо, що ще минулого року у мережі почали ширитись чутки про те, що відомий український музикант Потап і його дружина Настя Каменських збираються розлучитись. Хоча артисти дуже довго мовчали, врешті-решт вони вирішили розставити всі крапки над “і” та заявили, що в їхніх стосунках все добре.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.