Хюррем-султан могла бути не рудою: дружина турецького красеня Бурака Озчівіта майже перевершила Мер’єм Узерлі

Серіал "Величне століття" запам'ятався нам в першу чергу улюбленим акторським складом, а особливо тим, як зіграла в ньому прекрасна Хюррем-султан. Ця "руда бестія" швидко полюбилася глядачам за свій унікальний шарм та неповторну "родзинку".

Ще б пак, Мер’єм Узерлі, що зіграла цю роль, на той час була зовсім не схожа на однотипних голлівудських зірок – без надто повних губ та надмірної худоби. Було в ній щось особливе, принаймні так вирішили режисери серіалу, що затвердили її на роль Роксолани. Не останню роль тут зіграла європейська зовнішність актриси. Вона ідеально підійшла для образу героїні, яка мала слов’янське походження.

Зараз ми вже не уявляємо Хюррем-султан іншою. Але був час, коли на цю роль розглядали інших актрис. Однією з них була відома турецька акторка Ойкю Челик. Та її не затвердили, так як у неї було зайвих 6 кілограм.

Ще однією кандидаткою стала турецька актриса кіно і телебачення Фахріє Евджен. Вона вже практично підписала контракт на зйомки, проте з невідомих причин рішення режисерів змінилося, і вони вирішили віддати роль Мер’єм, яка на той час жила в Німеччині та навіть не розмовляла турецькою.

Фахріє Евджен
Фахріє Евджен

Проте доля Фахріє все-таки склалася непогано. У 2013 році вона зіграла головну роль у відомому турецькому серіалі “Корольок – пташка співоча”, який приніс їй не тільки славу актриси, але й кохання. На зйомках серіалу актриса познайомилася з відомим турецьким актором і красунчиком Бураком Озчівітом, який був її партнером по фільму. Заради Фахріє Бурак покинув світську левицю та модель із родини мільйонерів Джейлан Чапа та поринув у стосунки з новою коханою. Через три роки стосунків Бурак зробив Фахріє пропозицію руки і серця. Через два роки після весілля у пари народився син, а зовсім недавно – ще один.

Бурак Озчівіт і Фахріє Евджен
Бурак Озчівіт і Фахріє Евджен

Зараз зіркова пара дуже щаслива у шлюбі. Час від часу зірки публікують спільні фото, на яких просто світяться від щастя. Хтозна, як би склалася доля Фахріє, якби їй таки дісталася роль Хюррем. Та, думаю, вона ні про що не шкодує. Адже її життя склалося як ніколи вдало – популярна актриса, кохана дружина найпершого красунчика в країні та любляча матуся двох прекрасних синочків. Чого ще бажати?

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".