Андрій Джеджула похвалився немовлям на руках: хто та, що подарувала шоумену третю дитину

Нещодавно шоумен Андрій Джеджула заінтригував шанувальників світлиною, на якій тримає на руках немовля. Промовистий підпис під фото: "Час плине, і я знову тато" не залишив сумнівів – знаменитий чоловік став татом утретє.

Нещодавно шоумен Андрій Джеджула заінтригував шанувальників світлиною, на якій тримає на руках немовля. Промовистий підпис під фото: “Час плине, і я знову тато” не залишив сумнівів – знаменитий чоловік став татом утретє.

Коментатори з Інстаграму взялися жваво вітати Джеджулу з батьківством, хоча серед компліментів проскакували несміливі бажання уточнити, чи є Андрій біологічним батьком, чи, можливо, просто став хрещеним. А знайшлися й такі, що конче хотіли знати ім’я матері дитинки.

Всім добре відомо, що в актора є двоє дітей. Санта Дімопулос подарувала Джеджулі первістка Даніеля. Юлія Леус народила в шлюбі з Андрієм донечку Адель. З обома матусями своїх дітей чоловік не ужився. Причому розлучалися вони з великими скандалами і довго не могли розділити опіку над дітьми.

Щойно почалася повномасштабна війна в Україні, переполохані жінки вивезли своїх чад в Європу. При цьому дозволу в татуся ні Санта, ні Юля не спиталися, чим надзвичайно розлютили чоловіка. У знаменитості є чимало претензій до своїх колишніх родин. Санту з сином він звинуватив у відсутності патріотизму. Леус також отримала звинувачення, що не звітує перед татом, як росте його дитина.

Тепер Джеджула знову щасливий. Ніжно тримає маненьку дівчинку на руках, не випускаючи з рук величезного букета. Врешті інтригу було розкрито. Маленька Інга не є донькою зірки, а стала похресницею шоумена. Це вже десята за ліком дитина, яку хрестив Андрій. Усіх своїх похресників він пам’ятає і молиться за них, щоб у дітей видалася легка доля.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.