Подруга Полякової Анна Трінчер зізналась, чому перестала спілкуватись з батьком: “Коли мами не було вдома”

Відома українська співачка та актриса Анна Трінчер пригадала своє дитинство. Знаменитість зізналась, чому не спілкується з рідним батьком і розповіла, що сталось між ними в минулому

Анна Трінчер, відома українська співачка, здобула свою популярність, зокрема, завдяки зніманням у серіалі “Школа”. Пізніше авдиторія познайомилась із зіркою і в інших сферах. Нині Анна Трінчер є успішною блогеркою та популярною співачкою. Нещодавно знаменитість розповіла, як усе починалось. Трінчер пригадала своє дитинство, в якому криється причина, чому нині вона не підтримує зв’язок із рідним батьком.

Останні шість років артистка взагалі не спілкується з татом. Про це вона розповідала ще раніше, втім ніколи не уточнювала, чому так сталось. Тепер Анна Трінчер зізналась, що причина у поганому ставлені рідної людини в дитинстві. У батька зірки були доволі непрості методи виховання, через що вона відчувала себе непотрібною.

Анна Трінчер пригадала, як батько її виховував
Анна Трінчер пригадала, як батько її виховував

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Анна Трінчер розповіла, що її тато дозволяв собі тягати її за волосся, коли вона була маленькою. Крім того, додала знаменитість, він часто підіймав голос і кричав на неї, мав проблеми з агресією та емоціями. Артистка зазначила, що у її рідного батька були неправильні способи виховання – замість батьківської роботи він волів просто “задобрити” дитину новою іграшкою.

“У нього була неконтрольована агресія. Все це він робив, коли мами не було вдома. Він не займався моїм вихованням, а тільки говорив: “Я тобі куплю іграшку, а ти мене слухайся, добре?” – пригадала Анна Трінчер.

Анна Трінчер розповіла, чому не спілкується з рідним батьком
Анна Трінчер розповіла, чому не спілкується з рідним батьком

Крім того, додала відома українська артистка, її батько за все її життя ніяк не реагував на її успіхи. Чоловік не приходив на концерти своєї доньки та не підтримував її на шляху до вершин кар’єри. Анна Трінчер зізналась, що вона б хотіла поговорити з батьком і спробувати вирішити конфлікт, втім нині до такої розмови вона не готова.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.