Акторка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко публічно зізналася в коханні не Сморигіну: суперника звуть Валерій

Відома українська актриса та гумористка Вікторія Булітко несподівано зізналась у коханні до чоловіка, який зовсім несхожий на її "обранця" Євгена Сморигіна

Вікторія Булітко давно здобула популярність завдяки участі в гумористичному проєкті “Дизель Шоу”. До команди улюбленців мільйонів українців зірка прийшла з легкої подачі свого колеги Євгена Сморигіна. Знаменитість порадив продюсерам, які шукали актрису на жіночу роль у шоу, звернути увагу на кандидатуру Вікторії Булітко.

Відтоді знаменитість виступає разом зі своїми колегами в “Дизель Шоу”. Найчастіше на сцені зірка з’являється у парних ролях із Євгеном Сморигіним. Чимало глядачів багато разів помічали хімію між акторами, через що впевнені, що знаменитості можуть мати таємний роман. Хай там як, але у кохання Віка Булітко зізнається не Жені Сморигіну, а зовсім іншому чоловіку.

Вікторія Булітко публічно зізналась в коханні до іншого чоловіка
Вікторія Булітко публічно зізналась в коханні до іншого чоловіка

Так, на особистій сторінці українського музиканта Колі Сєрги з’явився новий допис. Знаменитість показав шанувальникам спільну фотографію з українським головнокомандувачем Валерієм Залужним. В описі до нового допису зірка пообіцяв своїм шанувальникам, що далі на них чекає дуже цікаві події. Втім, на інтригу артиста звернуло увагу не так багато людей. Зокрема, у коментарях про інше висловилась Вікторія Булітко.

Знаменитість коротко зазначила, що Залужний – її любов. У відповідь на коментар зірки інші користувачі мережі жартома почали “ділити” головнокомандувача, доводячи іншим, що насправді він – їхнє кохання.

Коментар Вікторії Булітко під крайнім дописом Колі Сєрги
Коментар Вікторії Булітко під крайнім дописом Колі Сєрги

Слід зазначити, що всі розмови про кохання та стосунки на “Дизель Шоу” – виключно жарти. Річ у тім, що Євген Сморигін давно й щасливо одружений зі своєю коханою дружиною, а разом вони виховують трьох дітей. Все добре на особистому фронті й у Вікторії Булітко, втім зірка воліє мовчати про свого обранця.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.