Катя Осадча отримала відзнаку від Національної поліції за пошук зниклих: з ведучої світських новин в героїню

Українська журналістка та телеведуча Катерина Осадча останнім часом долучається до багатьох благодійних проєктів задля допомоги українцям. Зокрема Катерина створила Telegram-канал «Пошук зниклих», який збирає інформацію про пошук дітей, що зникли під час бойових дій.

Згодом цей проєкт став більш глобальним та почав допомагати і в пошуку зниклих дорослих. Зараз він має назву “Знайти своїх”.

У листопаді 2022 року ведуча отримала відзнаку від Національної поліції за допомогу в пошуку зниклих українців. Її вона отримала під час зустрічі з Міністерством внутрішніх справ, де разом обговорювали співпрацю щодо пошуку зниклих.

“Ми не здамося, ми будемо працювати, відновлювати, шукати, нас не зупинити”

– написала Осадча та подякувала за нагороду. Катерина уточнила, що це нагорода і для всіх волонтерів проектів “Пошук зниклих” та “Знайти своїх” у співпраці з телеканалом 1+1.

Відзнака Катерини Осадчої від Національної поліції
Відзнака Катерини Осадчої від Національної поліції

Також у грудні 2022 року ведуча отримала відзнаку від Національної поліції України “за системну роботу із захисту прав людини” від уповноваженого ВРУ з прав людини Дмитра Лубінця. У своєму пості подяки за нагороду ведуча також висвітлила проблему пошуку цивільних людей, що перебувають у заручниках російської федерації. А кілька днів тому Катерина поділилася, що соціальний проєкт “Пошук зниклих” разом з МЗС розпочали співпрацю щодо повернення цивільних заручників додому та розголос міжнародної спільноти у цьому питанні.

Відзнака Катерини Осадчої від українського омбудсмена
Відзнака Катерини Осадчої від українського омбудсмена

Як бачимо, після початку війни Катерина Осадча значно розширила вектор діяльності. Вона не обмежується лише розважальними заходами та інтерв’ю із зірками. Телеведуча активно включилася в соціальне життя країни, бере участь у багатьох благодійних проєктах та дуже багато допомагає людям. Тож щиро дякуємо їй за це та гордимося такими соціально відповідальними людьми!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.