Ольга Фреймут розповіла, де останнім часом знаходиться та чим зараз займається: вже давно не ревізор

Лондонці, тремтить! До вас приїхав ревізор! Ольга Фреймут нарешті вийшла в світ у столиці Великої Британії. Чого чекати від суворого, але справедливого українського телевізійного "інспектора"?

Ольгу Фреймут українські глядачі пам’ятають  як головного інспектора в телевізійному проекті “Ревізор”. Дівоче прізвище Ольги- Коник, та зараз вона носить прізвище свого чоловіка Локотко.  Українська телеведуча, журналістка, письменниця, модель, ексведуча програм “Підйом”, “Шоуманії”, “Хто зверху?”, “Ревізор” та “Інспектор Фреймут” зухвала, жорстка та гостра на язик Ольга швидко досягла популярності на телевізійних теренах. Однак удача, як відомо, дама примхлива і з часом кар’єра Ольги дала збій.

Ольга Фреймут в образі суворого ревізора
Ольга Фреймут в образі суворого ревізора

До того ж повномасштабне вторгнення змусило Фреймут виїхати  з родиною до Лондона, після чого вона повністю зникла з інтернет – простору. Сама Фреймут  зізнавалася, що нібито втрачає себе, відчуває як змарніла її душа. “За ці страшні часи ця душа якось стала найважливішим органом, бо болить більше, ніж серце. Ось і лікуюся з початку війни молитвою та мистецтвом” відверто пише жінка у своєму Instagram. В тіні залишалася вона буквально до недавнього часу.

Однак тривале перебування в Лондоні для Ольги не вперше. В молоді роки вона навчалась Міському університеті Лондона, де отримала диплом. Під час навчання їй доводилося працювати офіціанткою. Потім стажувалася в компанії ВВС. Знімалася у рекламі.

Скористалася Ольга колишніми зв’язками, чи  допомогою свого чоловіка генерального директора Нового каналу Володимира Локотка не так вже й важливо. Головне, що після тривалого мовчання вона нещодавно  знову нагадала про себе.

Сучасна ділова та творча особистість.

Те, чим Ольга займається зараз за кордоном немає нічого спільного з колишніми розважальними програмами в Україні і образ суворого ревізора, мабуть, назавжди залишився в минулому. Когось з фанатів зірки цей факт, можливо, засмутив, але, загалом, всі розуміють, що саме зараз набагато важливіше і для актриси, і для українського суспільства в цілому.

В своєму Instagram зірка пише: “У Лондоні відбулася подія, яку допомагала організувати і провела, заснування Spilka. Це організація, яка об’єднує британських та українських юристів, політичні та бізнес-еліти. Вони вже багато зробили для України, запевнили, що будуть з нами до перемоги. На події були представлені артефакти War Fragment Museum, шматочок нашої “Мрії” також був” Вона також зазначила, що гроші за продані експонати перераховуються ЗСУ.

Ольга Фреймут знову у строю
Ольга Фреймут знову у строю

А ще, як і колись, Ольга знову вразила своїх фанатів своїм вишуканим виглядом.

Ольга Фреймут зразок елегантності
Ольга Фреймут завжди зразок елегантності

Шанувальники Фреймут загалом схвально відреагували на її повернення, бо, по-перше, підтримують її волонтерську діяльність, а, по-друге, дуже скучили за новими яскравими шоу з улюбленою актрисою.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.